Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ναυαγοσώστης έσωσε δύο αλλά πνίγηκε

Εχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να βγάλει από τη θάλασσα τρεις Ρώσους τουρίστες.

Εχασε τη ζωή του προκειμένου να σώσει τρεις ανθρώπους που κινδύνευαν από τα μανιασμένα κύματα της θάλασσας! Ρίγη συγκίνησης αλλά και ανείπωτο θρήνο προκάλεσε η αυτοθυσία του ναυαγοσώστη από τη Ρόδο, που κατάφερε να σώσει από πνιγμό τρεις Ρώσους τουρίστες, τους οποίους είχε προειδοποιήσει να μην κολυμπήσουν λόγω θαλασσοταραχής, αλλά πνίγηκε ο ίδιος. Ο άτυχος 37χρονος, από την περιοχή της Λάρδου, ο οποίος ήταν μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού του, αλλά και του Διαγόρα Ρόδου, δεν δίστασε να πέσει στα αφρισμένα κύματα προκειμένου να σώσει από βέβαιο θάνατο τους τουρίστες.

«Μην μπείτε στη θάλασσα, είναι επικίνδυνο!» φώναξε στην παρέα ο Φίλιππος Κουκουβάης, αν και η δουλειά του ήταν να προσέχει τους πελάτες που έκαναν μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ομως, οι νεαροί τουρίστες έκαναν πως δεν τον άκουσαν, ενώ αγνόησαν και τις κόκκινες σημαίες που είχαν υψωθεί απαγορεύοντας το μπάνιο. Οι Ρώσοι (σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν καταναλώσει αλκοόλ) μπήκαν με χαρές και γέλια στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, στην περιοχή Λοθιάρικα, όμως δεν υπολόγισαν τις δυνάμεις τους και τα κύματα άρχισαν να τους σκεπάζουν.

Τα γέλια μετατράπηκαν σε κραυγές τρόμου, καθώς προσπαθούσαν να σταθούν στην επιφάνεια. Ακούγοντας τα ουρλιαχτά, ο 37χρονος ναυαγοσώστης, που είχε πάει στο εστιατόριο για να φάει, έτρεξε στο σημείο με μία συνάδελφό του προκειμένου να προσφέρουν τη βοήθειά τους τους λουόμενους. Πέταξε σανίδες στους δύο τουρίστες αλλά ο τρίτος βρισκόταν πιο βαθιά και στην προσπάθειά του να τον σώσει, ήπιε πολύ νερό, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Εντρομοι όσοι τον είδαν, προσπάθησαν να βοηθήσουν, εξαιτίας όμως των πολύ κακών καιρικών συνθηκών δυσκολεύτηκαν να τον βγάλουν από το νερό, με αποτέλεσμα όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, οι γιατροί να διαπιστώσουν τον θάνατό του. Η είδηση βύθισε στο πένθος τους γονείς του, τις αδελφές του, τους συναδέλφους του, αλλά και ολόκληρο το νησί. Οι τουρίστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου για προληπτικούς λόγους. Μιλώντας στην «Espresso» ο πρόεδρος της κοινότητας Λάρδου, Μιχάλης Καλαθενός, έκανε λόγο για ένα σπάνιο παλικάρι που έχασε η περιοχή: «Δεν έλεγε “όχι” σε όποιον ζητούσε τη βοήθειά του, ήταν καλός και άξιος και μας έχει συγκινήσει όλους η πράξη αυτοθυσίας του».

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....