Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Πρωταγωνιστές» σε σαπουνόπερες χωρίς τηλεθέαση!

Οι μικρές και μεγάλες κόντρες παρουσιαστών – αστεριών της TV με αρκετές δόσεις ίντριγκας κι έντονου παρασκηνίου αλλά και συνεργασίες που έληξαν άδοξα.

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, λέει ο ελληνικός λαός, και στην περίπτωση της τηλεόρασης όχι μόνο γκρίνια, αλλά και πολλές κόντρες. Κόντρες που γίνονται σε μια μικρή οθόνη που φυτοζωεί λόγω έλλειψης διαφήμισης, είτε από ανταγωνισμό για την περίφημη τηλεθέαση είτε από ίντριγκα είτε από έναν τηλεοπτικό «χωρισμό» είτε από παρεξήγηση είτε για το θεαθήναι. Ειδικά φέτος, πιο πολύ από ποτέ, το μαγικό γυαλί μοιάζει με καζάνι που βράζει και ηφαίστειο πριν από την έκρηξη. Οταν γίνονται μάλιστα και οι ανάλογες δημόσιες δηλώσεις στα έντυπα, τότε το κλίμα φορτίζεται ακόμη περισσότερο και η κόντρα γίνεται σίριαλ με πολλά επεισόδια.

«Αντίο» Ναταλία

Η πρόσφατη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε περιοδικό και τα όσα είπε για τη Ναταλία Γερμανού έριξαν μία ακόμη φορά λάδι στη φωτιά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι η Ναταλία αποχώρησε από τον Alpha διότι τελικά δεν ήταν… «Μες στην καλή χαρά». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε για την αποχώρηση της Γερμανού από το τηλεοπτικό σχήμα και την αντικατάστασή της από την Κατερίνα Καραβάτου: «Η αποχώρηση της Ναταλίας ούτε με στενοχωρεί ούτε με χαροποιεί. Οσον αφορά τη χημεία μας, δεν ξέρω τι να απαντήσω, υπήρχε μια κατάσταση “ούτε κρύο ούτε ζέστη”. Δεν υπήρξαμε φίλες, απλά συνεργάτιδες. Εχθρικά δεν νιώθω για εκείνην. Ισα ίσα, ήταν ένας άνθρωπος που με είχε στο πλευρό του και εγώ πήγα με πίστη να μάθω από εκείνην. Τώρα, αν με άφησε ή όχι, είναι άλλο θέμα, όπως και αν με άφησε να έχω τον δικό μου ρόλο στην εκπομπή». Το σφάξιμο ήταν με το γάντι…

Το… διαζύγιο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, από την άλλη μεριά, είναι πιο ξεκάθαρος. Δεν μιλάει πλέον με τον Γιώργο Λιάγκα και το δηλώνει χωρίς φόβο και πάθος. Εχουν να τα πουν τρεις μήνες. Μετά την απόφασή του να μην ακολουθήσει το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά στον ΑΝΤ1, ο Λιάγκας, όπως φαίνεται, του το κράτησε μανιάτικο. Ο παρουσιαστής που παρέμεινε στην ομάδα της εκπομπής «Πρωινό mou» στο Mega, είπε για τις επαγγελματικές τους σχέσεις: «Οταν προκύπτει ένα διαζύγιο, επέρχεται ένας ξαφνικός θάνατος. Υπήρξε μια αναστάτωση και δεν τα έχουμε πει από τότε». Πάντως, η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια και τα γεγονότα ξεπερνούν τους ανθρώπους. Πριν από έναν χρόνο ο Ουγγαρέζος πάντως χαρακτηριστικά δήλωνε: «Ο Γιώργος είναι ο πιο κοντινός μου φίλος στην τηλεόραση. Είμαι ευγνώμων στον Γιώργο και στη Φαίη». Τώρα, δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις…

«Οχι» στο «Δέστε τους»

Στον πάγο είναι και οι σχέσεις του Γιώργου Καπουτζίδη με τον Νίκο Μουστινά μετά τη δήλωση του σεναριογράφου ότι δεν βλέπει την εκπομπή «Δέστε τους» και την επισήμανση: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο Μουτσινά. Εχουμε άλλη νοοτροπία, απέχουμε έτη φωτός». Στα… έτη φωτός έχει μείνει και η επικοινωνία τους.

Πρώην… φίλοι

Πάνω από δύο χρόνια έχουν να μιλήσουν ο Γιώργος Καραμέρος με τον Σπύρο Χαριτάτο. Μετά την τηλεοπτική σύμπραξή τους στην πρωινή ζώνη του ANT1, ο καθένας τους έχει πάρει πλέον διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο -ο πρώτος στην τηλεόραση, ο δεύτερος στο ραδιόφωνο-, αλλά κυρίως προσωπικό. Δεν έχουν καμία φιλική σχέση, αφού τα πράγματα πλέον που τους ενώνουν είναι ελάχιστα.

Αλλοτε κολλητές

Μεγάλη κρίση λέγεται ότι περνούν στη σχέση τους η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Οι δύο πρώην κολλητές -μάλιστα η Φαίη γνώρισε στη Σταματίνα τον άνδρα της Θέμη Σοφό- δεν έχουν πλέον τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, καθώς η Φαίη μαζί με τον σύζυγό της βρέθηκαν στον ΑΝΤ1 στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής της Σταματίνας. Φήμες θέλουν την Τσιμτσιλή να έχει πικραθεί από τη Φαίη, καθώς δεν μπήκε στον κόπο να της κάνει πρόταση για μια θέση στο πάνελ ή για την παρουσίαση μιας ενότητας στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Τράγκας VS ΣΚΑΪ

Φυσικά δεν μπορούμε να μη γράψουμε για μια κόντρα μεγατόνων. Αυτή που ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με έναν «Ελεύθερο σκοπευτή». Ο Γιώργος Τράγκας τα έβαλε με ένα ολόκληρο κανάλι: Τράγκας εναντίον ΣΚΑΪ και δηλώσεις επί δηλώσεων. Ο δημοσιογράφος, που βρήκε αμέσως άλλη τηλεοπτική στέγη, στο Extra 3, έκανε ωστόσο λόγο για αθέτηση συμβολαίου και συμφωνίας με τον σταθμό του Φαλήρου και κινήθηκε νομικά για τις εκπομπές για τις οποίες είχε υπογράψει, αλλά δεν βγήκαν πότε στον «αέρα». Για τη μεταξύ τους κόντρα, ο Γιώργος Τράγκας, σε συνέντευξή του στην «Εspresso της Κυριακής», αναφέρθηκε σε «γερμανικό δάκτυλο» εξόντωσής του και από τότε δεν έχει ξαναπατήσει στο Φάληρο, όπως θέλουν οι φήμες, ούτε για βόλτα στη θάλασσα. Είναι απαγορευμένη ζώνη!

Πρωινά καρφιά

Τυπικές σχέσεις -στο πλαίσιο της αβροφροσύνης- έχουν ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γιώργος Αυτιάς από τότε που ο ένας από τον ΑΝΤ1 και ο άλλος από το Alter διεκδικούσαν στον «αέρα» τους ίδιους αυτόπτες μάρτυρες και αντάλλασσαν καρφιά από τις συχνότητές τους. Πάντως ο Γιώργος Παπαδάκης, προκειμένου να μην παρεξηγηθεί η σχέση του με τον συνάδελφό του, τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι διακόσιοι ρεπόρτερ έχουν βγει εδώ και 23 χρόνια από την εκπομπή του και έχουν βρει δουλειά στα ΜΜΕ. Αλλά πρόλαβε να αναφέρει ότι δεν εννοούσε τον Γιώργο Αυτιά, για να μην του απαντήσει τίποτα περίεργο ο συνονόματός του στον αέρα και ξεκινήσουν τα παρατράγουδα ή τα ευτράπελα.

Η αντιπαράθεση Αρναούτογλου – Περρή

Τοον ατελείωτο φαίνεται πως έχει η κόντρα μεταξύ του Βαγγέλη Περρή και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ολα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο, όταν ο συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη αποφάσισε να κριτικάρει την εμφάνιση του Γρηγόρη στον «Ομορφο κόσμο». Τι είχε γράψει τότε; «Ηταν πράγματι πολύ χαριτωμένο να βλέπεις τον Γρηγόρη, 25 χρόνων παλικαράκι, να πηγαίνει σαν το κατσίκι στο βουνό, αλλά τώρα δεν έχει την ίδια φρεσκάδα. Μοιάζει σαν κάτι εξηντάρηδες που το παίζουν ακόμη εραστές, γιατί είχαν γοητεία στα τριάντα τους. Ο Αρναούτογλου κυνηγά τον εαυτό του».

Ο Γρηγόρης απάντησε ότι όλο αυτό το «στόλισμα» του Περρή για την εκπομπή του οφείλεται στο ότι του πήρε την εκπομπή στο ραδιόφωνο. Μάλιστα τον… χειρούργησε με νυστέρι ακριβείας: «Ο Βαγγέλης είναι έξυπνος και καλός επαγγελματίας. Για τον άνθρωπο δεν θέλω να μιλήσω ούτε δέκα δευτερόλεπτα». Ωστόσο ο Περρής, με το που ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν και βγήκε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, που μας πληροφορούσε ότι ο Γρηγόρης θα κάνει σόου με τη Μαρία Μπεκατώρου, φαίνεται πως -απεναντίας- είχε όρεξη να μιλήσει για τον άνθρωπο Γρηγόρη: «Ο Γρηγόρης, αφού πέρασε μια κακή τηλεοπτική χρονιά, ίσως τον πλήγωσε η ζήλια των άλλων, οι ομίχλες στα γυρίσματα, ο Μπούτος που δεν τον έβαλε σε καλή ζώνη, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ΑΝΤ1, ενώ έψαχνε για βρεφικά είδη, για ένα τοκ σόου που ήθελε πολύ να κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά θα το κάνει με τη Μαρία Μπεκατώρου». Σίγουρα η σειρά «Ο Βαγγέλης αγαπάει τον Γρηγόρη» θα συνεχιστεί, παρότι τους φιλοξενεί το ίδιο κανάλι.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...