Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Παραδόθηκαν ακόμα δύο άτομα

Ο Γιάννης Αγγος και ο «απόστρατος» «πιάστηκαν» από τα κινητά τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Στις διωκτικές αρχές παραδόθηκε χθες ένα από τα άτομα που βρίσκονταν στην καφετέρια του Κερατσινίου τη νύχτα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Πρόκειται για τον Γιάννη Αγγο, ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του και ενημέρωσε τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες βάζοντας σε ενέργεια τον μηχανισμό που κατέληξε στη δολοφονία του 34χρονου μουσικού. Υπενθυμίζεται πως η σύζυγός του, που επίσης αναζητούνταν για την ίδια υπόθεση, είχε παραδοθεί στις Αρχές την Πέμπτη.

Ομως οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν χθες και τον άνθρωπο που έγινε γνωστός ως ο «απόστρατος» και ο οποίος τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα φέρεται να συντόνιζε τις ενέργειες του «τάγματος εφόδου» στη Νίκαια. Ο λόγος για τον Γιώργο Δήμου, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε στον αστυνομικό φρουρό του εφετείου. Οπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί του εφετείου πέρασαν χειροπέδες στον άντρα και ενημέρωσαν αμέσως την Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών, ο «απόστρατος» -όπως αναφέρεται από τον Ρουπακιά στις απομαγνητοφωνήσεις της Αντιτρομοκρατικής- τις ώρες πριν από τη δολοφονία βρισκόταν στην περιοχή. Επίσης είχε τηλεφωνήσει στον Ρουπακιά στις 23.31, ενώ από τις 23.34 δέχτηκε διαδοχικές κλήσεις από τον Ρουπακιά, καθώς και από τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη.

Παράλληλα οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες, συνέλαβαν αξιωματικό της αστυνομίας που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Λούτσας. Στο σπίτι του βρέθηκαν φυλλάδια και σύμβολα της Χρυσής Αυγής, αλλά και ποσότητα ναρκωτικών.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έφτασε επείγον σήμα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ανοίξουν ξανά οι φάκελοι δέκα υποθέσεων που ενδέχεται να σχετίζονται με τη δράση μελών της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για περιστατικά επιθέσεων, εκβιασμών αλλά και ανθρωποκτονιών με θύματα αλλοδαπούς, που δεν είχαν εξιχνιαστεί. Σε αυτές περιλαμβάνεται η επίθεση «ταγμάτων εφόδου» στο κτίριο της Πειραϊκής – Πατραϊκής, όπου είχαν βρει καταφύγιο μετανάστες, καθώς και ο άγριος ξυλοδαρμός αλλοδαπού κοντά στις γραμμές του τρένου, ο οποίος σώθηκε την τελευταία στιγμή, χάρη στην επέμβαση πολιτών.

Στον Κορυδαλλό και ο Χρήστος Παππάς

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, που κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών. Στα ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά της ίδιας πτέρυγας κρατούνται επίσης ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός. Στα κελιά επιτρέπεται να υπάρχει μόνο συσκευή τηλεόρασης, ενώ για τις επικοινωνίες τους με συγγενείς ή τους συνηγόρους τους οι κρατούμενοι θα χρησιμοποιούν καρτοτηλέφωνα. Τα προφυλακισμένα στελέχη του κόμματος θα προαυλίζονται μόνα τους για λόγους ασφαλείας. Τέλος, το συμβούλιο των φυλακών θα εξετάσει το αίτημα που υπέβαλε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης να επισκεφτεί τους συγκατηγορουμένους του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....