Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο… Τζέιμς Μποντ ψάχνει να βρει σπίτι στην Πάτμο

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ανακάλυψε το νησί της …Αποκάλυψης (πιθανότατα από την Τόνια Σωτηροπούλου) στην τελευταία ταινία του!

Ο «Τζέιμς Μποντ» θέλει να αποκτήσει σπίτι στην Πάτμο! Δεν πρόκειται για στοιχείο από το σενάριο της επόμενης ταινίας με τον φημισμένο κατάσκοπο, αλλά για πραγματικότητα που αφορά τον διάσημο ηθοποιό που τον υποδύεται στο σινεμά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ βρίσκεται προς αναζήτηση εξοχικής κατοικίας στο πανέμορφο νησί της Αποκάλυψης.

Εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού και της γυναίκας του Ρέιτσελ Βάις ανέθεσε την εύρεση του ακινήτου σε διεθνή εταιρεία real estate, που -με τη σειρά της- ενεργοποίησε αρκετούς Ελληνες μεσίτες. Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Κασσανδρινός είναι ο άνθρωπος που έχει την επαφή μαζί τους επί ελληνικού εδάφους. Ο ίδιος θα προχωρήσει και σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες και συμβόλαια όταν -με το καλό- βρεθεί τελικά το σπίτι του χολιγουντιανού αστέρα.225j96j98963 0

Η «Espresso» επικοινώνησε με το δικηγορικό γραφείο του κ. Κασσανδρινού, στο Κολωνάκι. Ωστόσο δεν μας δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τις επιθυμίες του Ντάνιελ Κρεγκ σχετικά με το μέγεθος του σπιτιού και την περιοχή του νησιού όπου γίνεται η αναζήτηση. Το σίγουρο είναι ότι ο διάσημος ηθοποιός και η γυναίκα του δεν βιάζονται…

Το ζευγάρι συμπρωταγωνιστεί αυτήν την εποχή στο θεατρικό έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία», το οποίο παρουσιάζεται σε σκηνή του Μπρόντγουεϊ. Η βραβευμένη με Οσκαρ Βάις έκανε το θεατρικό ντεμπούτο της στη Νέα Υόρκη με την εν λόγω παράσταση, ενώ ο Κρεγκ έχει παίξει εκεί και στο παρελθόν.

Πώς… ανακάλυψε όμως το δημοφιλές ζευγάρι την Πάτμο και θέλει να αποκτήσει σπίτι εκεί; Στην τελευταία ταινία του ως «Τζέιμς Μποντ» ο βρετανικής καταγωγής ηθοποιός είχε συνεργαστεί με την Ελληνίδα ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου (εμφανίστηκε σε δύο σκηνές του φιλμ, οι οποίες γυρίστηκαν στη γειτονική Τουρκία). Δεν αποκλείεται, λοιπόν, εκείνη την περίοδο να επισκέφτηκε ινκόγκνιτο και την Ελλάδα ανακαλύπτοντας έτσι και την Πάτμο.

Εχει περάσει από εκεί το μισό Χόλιγουντ

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Ντάνιελ Κρεγκ. Δεκάδες χολιγουντιανοί αστέρες έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς το νησί της Αποκάλυψης μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Τζούλια Ρόμπερτς πήγε εκεί συστημένη από τον -δηλωμένο φαν της Πάτμου- Ρίτσαρντ Γκιρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος έχει κάνει διακοπές στο αιγαιοπελαγίτικο νησί τουλάχιστον τρεις φορές. Οσο για την «Pretty Woman» της μεγάλης οθόνης; Με το που βρέθηκε στην Πάτμο αποφάσισε να αγοράσει σπίτι εκεί. Η επιθυμία της ικανοποιήθηκε τον Μάιο του 2012, οπότε -σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου- η Ρόμπερτς ξόδεψε 900.000 ευρώ για να αποκτήσει ένα διώροφο, πετρόχτιστο οίκημα 200 τ.μ., που βλέπει από τη μια πλευρά στο μοναστήρι και από την άλλη στη θάλασσα.

Από την Πάτμο έχουν περάσει ακόμη η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ο Μάικλ Ντάγκλας με τη γυναίκα του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, αλλά και η σταρ της ποπ Σακίρα. Στο νησί της Αποκάλυψης βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ο βραβευμένος με Οσκαρ -ελληνικής καταγωγής- σεναριογράφος και σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν, ο οποίος έλαβε μέρος στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε εκεί για τρίτη συνεχή χρονιά. Ο Πέιν, ο οποίος συνοδευόταν από τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ, ομογενή διευθυντή φωτογραφίας που δραστηριοποιείται στο Χόλιγουντ, ενθουσιάστηκε με τις ομορφιές του νησιού και έβαλε στο πρόγραμμά του να το επισκεφτεί και πάλι του χρόνου. Φήμες θέλουν και τους Τομ Χανκς και Ντέιβιντ Μπάουι να έχουν αγοράσει οικόπεδα στην Πάτμο, ενώ στους δηλωμένους λάτρεις της νήσου συμπεριλαμβάνεται η σκηνοθέτις Αντζελα Ισμαήλου, η οποία διατηρεί σπίτι εκεί.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...