Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

«Εσπρωξε το γατάκι στο… κενό»

Η απίστευτη περιπέτεια του γλυκούλη «Τζέρι» και ο τραυματισμός του.

Σοκ υπέστη ο νεαρός ιδιοκτήτης ενός γάτου, που είδε με τα μάτια του -όπως καταγγέλλει- έναν γείτονά του να τον σπρώχνει στο κενό από τον πέμπτο όροφο με σκουπόξυλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά! Εξοργισμένος -και με το δίκιο του- είναι ο «μπαμπάς» του γλυκύτατου Τζέρι, όπως είναι το όνομα του γάτου, αλλά και τα μέλη της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Οργάνωσης που ειδοποιήθηκαν για το θλιβερό περιστατικό.

Ο Τζέρι φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά είναι σοβαρά τραυματισμένος από την πτώση. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση της κτηνιάτρου, το άτυχο ζώο έχει αποκτήσει μόνιμη βλάβη στη γνάθο, έχει ράμματα στο πόδι, σκίσιμο στη μύτη, σπασμένα δάχτυλα, μώλωπες και εσωτερική θωρακική αιμορραγία.

Ο ιδιοκτήτης του Φίλιππος Μαλακατές καταγγέλλει έναν γείτονά του για το γεγονός. Ολα έγιναν, όπως λέει στην «Espresso» ο νεαρός ιδιοκτήτης του ζώου, το απόγευμα της 1ης Οκτωβρίου σε πολυκατοικία επί της οδού Μομφεράτου, στην περιοχή του Γκύζη. «Αναζητούσαμε μαζί με τον φίλο μου το γατί μου, όταν ξαφνικά το ακούσαμε να ουρλιάζει. Βγήκαμε στον δρόμο κι αρχίσαμε να το ψάχνουμε, μέχρι που το είδαμε στο παράθυρο του κλιμακοστασίου της διπλανής πολυκατοικίας. Του φώναζα για να με ακούσει, αλλά τότε ήταν που είδα ένα χέρι που κρατούσε ένα σκουπόξυλο να το σπρώχνει και να το πετά στο κενό.

»Τρόμαξα πολύ, γιατί το γατί το έχω στο σπίτι μου και το μεγαλώνω με πολλή αγάπη. Αμέσως το πήρα και το πήγα στην κτηνίατρο προκειμένου να το σώσω, ενώ ο φίλος μου έτρεξε στην πολυκατοικία για να βρει τον ένοχο που είχε διαπράξει την απαράδεκτη πράξη. Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος Τζέρι να αποκτήσει μόνιμα πια προβλήματα και να κινδυνεύει» λέει ο νεαρός ιδιοκτήτης του Τζέρι, ο οποίος πληροφορήθηκε από τον φίλο του πως για την πράξη αυτή ευθύνεται ένας ηλικιωμένος από τη διπλανή πολυκατοικία, ο οποίος προσπάθησε μάλιστα να κρυφτεί, αν και κρατούσε το «φονικό» σκουπόξυλο στα χέρια.

«Τον γνωρίζουν όλοι στη γειτονιά τον συγκεκριμένο άνθρωπο και ξέρουν τα… αισθήματα που τρέφει για τα ζώα. Φυσικά και θα κινηθώ εναντίον του. Εμείς καλέσαμε την Αστυνομία, αλλά δεν τον συνέλαβε. Ομως δεν θα το αφήσω έτσι το θέμα που τάραξε εμένα και την ηρεμία του γατιού μου. Είμαι σίγουρος πως τον Τζέρι εκείνος τον οδήγησε στο παράθυρο του 5ου ορόφου, αφού το γατί δεν έβγαινε σχεδόν ποτέ έξω από το σπίτι όπου το μεγαλώνω» τονίζει ο ιδιοκτήτης του Τζέρι.

Ο νεαρός μάλιστα έχει τυπώσει και φυλλάδια, στα οποία εξιστορεί όλο το περιστατικό. «Τα έχω μοιράσει στη γειτονιά αλλά και σε κοντινά σημεία, ώστε όλοι να ξέρουν αυτό που έχει συμβεί. Αν ο γείτονάς μου νόμιζε ότι το γατί ήταν μόνο του στη ζωή, είναι γελασμένος. Το γατί είναι δικό μου και θα υπερασπιστώ» καταλήγει ο Φίλιππος Μαλακατές, ο οποίος έχει στο πλευρό του και τη Μάρθα Πουλτίδου της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Οργάνωσης.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....