Αλλαγή φιλοσοφίας για την Orιginal 21

Το μήνυμα του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ.

Οποιος έρχεται στο γήπεδο για μπάχαλο, καλύτερα να μην έρχεται καθόλου! Αυτοκριτική και νέα αρχή για την Original 21 που με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την απεμπλοκή της από τα διοικητικά πόστα της οικογένειας της ΑΕΚ τονίζοντας ότι παύει πλέον να επηρεάζει «εξωθεσμικά». Πρόκειται για μια ιστορική εξέλιξη, καθώς ύστερα από τόσα χρόνια ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της Ενωσης αλλάζει φιλοσοφία και στάση. Τα νέα παιδιά που ανέλαβαν τη διοίκηση μετά την αποκαθήλωση του ιστορικού ηγέτη της οργάνωσης, του Δημήτρη Χατζηχρήστου, κατέστησαν σαφές πως απεμπλέκονται από την ΑΕΚ. «Δεν έχουμε πλέον ηγέτες και αρχηγούς. Κάναμε την αυτοκριτική μας και πήραμε αποφάσεις, με σημαντικότερη την απεμπλοκή μας από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής και την παράδοσή της σε ανθρώπους ικανούς να οδηγήσουν όλα τα τμήματα ψηλά. Παράλληλα σταματάμε να “διοικούμε” εξωθεσμικά παρεμβαίνοντας, είτε έχοντας δημόσια γνώμη είτε επιβάλλοντας τις απόψεις μας. Δεν θα έχουμε φωνή ούτε στα ραδιόφωνα, ούτε πρόσωπο στις τηλεοράσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αλλά η αλλαγή φιλοσοφίας δεν περιορίζεται μονάχα στα παραπάνω: «Είμαστε πλέον αυτοχρηματοδοτούμενοι, σταματάμε τα “καπέλα” στις τιμές των εισιτηρίων, σταματάμε τα ποσοστά από τις πωλήσεις των διάρκειας, αρνούμαστε τις συνεχείς προτάσεις της διοίκησης για οικονομική ενίσχυση με έναν και μόνο σκοπό, την πλήρη ανεξαρτητοποίησή μας από τις διοικήσεις. Αλλάζουμε πλέον και την εικόνα μας στο γήπεδο. Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει περιφρούρηση, όχι έμμισθη. Οποιος έρχεται στο γήπεδο για μπάχαλα, καλύτερα να μην έρχεται καθόλου».

– Με 15.000.000 ευρώ προτίθεται να συμμετάσχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (των 30.000.000 ευρώ) της Δικέφαλος 1924 για την «Αγια-Σοφιά». Δεν αποκλείεται μάλιστα να ακολουθήσει και νέα αύξηση, αν η πρώτη καλυφθεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ