Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ψάχνουν τη ΔΙ.ΑΣ. για υποθέσεις ρατσιστικής βίας

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. φέρεται να έχει τη μερίδα του λέοντος σε υποθέσεις ρατσιστικής βίας, στις οποίες εμπλέκονται αστυνομικοί σε ολόκληρη την Ελλάδα, τις οποίες διερευνούν οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη, η οποία περιλαμβάνει 71 περιστατικά στα οποία οι δράστες φέρεται να έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή και 47 με φερόμενη συμμετοχή μελών των Σωμάτων Ασφαλείας, η ΔΙ.ΑΣ. εμπλέκεται σε ποσοστό 12% σε υποθέσεις κακοποίησης αλλοδαπών, ενώ ακολουθεί με 6% το Α.Τ.  Αγίου Παντελεήμονα!

Η πλειονότητα των υποθέσεων αφορά αστυνομικά τμήματα στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο αρκετές τοποθετούνται σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής, αλλά και στην επαρχία, όπως στη Μανωλάδα, στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι και στην Κόρινθο.

Πάνω από 35 τμήματα βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» και ήδη έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δέκα αστυνομικοί, ενώ το πόρισμα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για τις σχέσεις αστυνομικών με τη Χρυσή Αυγή αναμένεται να παραδοθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Σήμερα έχει κληθεί να απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Ο 32χρονος συνοδηγός του -το μοιραίο βράδυ- Γιάννης Καζαντζόγλου, που κατηγορείται για άμεση συνέργεια, πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα στη ΣΤ’ ανακρίτρια Πειραιά. Χθες παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική ο 36χρονος καταζητούμενος Θανάσης Τζόβρας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα