Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μεθυστική εκδίκηση ΑΝΤ1 με… μπρούσκο!

Το ελληνικό σίριαλ γυρισμένο σε Κρήτη και Κύπρο κέρδισε το κοινό και κατατρόπωσε τη «Φατμαγκιούλ».

Η εκδίκηση άργησε, αλλά ήταν… μεθυστική! Τη σκόνη του «Μπρούσκου» έφαγε η «Φατμαγκιούλ» και στον ΑΝΤ1 ανοίγουν σαμπάνιες. Το ελληνικό σίριαλ, γυρισμένο σε Κρήτη και Κύπρο, κέρδισε τελικά τους τηλεθεατές και πρώτη φορά προχθές πέρασε στο γενικό σύνολο τηλεθέασης την τουρκική σειρά. Η παραγωγή του ΑΝΤ1 σημείωσε 24,4% στο σύνολο, ενώ εκτοξεύτηκε στα νεανικά κοινά 15-44, καθώς άγγιξε το 32,2%.

Από την άλλη μεριά, η «Φατμαγκιούλ» έπιασε στο σύνολο το 22,6%, ενώ στα νεανικά κοινά σημείωσε μόλις 16,6% και αυτό έχει φέρει μεγάλη ανησυχία στο κανάλι της Μεσογείων, καθώς αυτή η απόδοση επηρεάζει ποικιλοτρόπως την τηλεθέαση του σταθμού. Ετσι η εξαιρετική πορεία του «Μπρούσκου» έφερε την μεγάλη ανατροπή και στα δελτία ειδήσεων.

Πρώτη φορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη βρέθηκε πρώτο σε τηλεθέαση με 19,9% στο σύνολο και 23,2% στα νεανικά κοινά. Ακολούθησε το Mega με 19,6% στο σύνολο και 15,8% στις ηλικίες 15-44, ενώ την τρίτη θέση πήρε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με 12,8% στο σύνολο και 9,2% στα νεανικά κοινά. Η σταθερά ανοδική πορεία της ελληνικής σειράς «Μπρούσκο» αποδεικνύει ότι ένα καλό lead in μπορεί να δώσει άλλη τροπή στις ειδήσεις ενός σταθμού και να πάρουν άλλη πορεία τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Η «Espresso» μίλησε με τη σεναριογράφο της σειράς Βάνα Δημητρίου, η οποία μας αποκάλυψε και το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα δούμε σε δύο εβδομάδες. «Χαίρομαι που σε αυτή τη δύσκολη εποχή κερδίσαμε ένα στοίχημα να ψυχαγωγήσουμε το κοινό και να το κάνουμε να ξεχαστεί. Ο έρωτας για εμένα είναι… ναρκωτικό. Μόνο αυτός μπορεί να κάνει την ψυχή να φτερουγίσει, να πετάξει στα σύννεφα.

»Το βασικό ερωτικό τρίγωνο της σειράς βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Λονδίνο. Ευτυχώς δεν ξεπάγιασαν, γιατί όλα τα τα γυρίσματα ήταν εσωτερικά. Ο Αχιλλέας (Ανδρέας Γεωργίου) φεύγει με τη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) στο Λονδίνο και ο Σήφης (Αποστόλης Τότσικας), ο οποίος έχει βάλει ντετέκτιβ, τους παρακολουθεί. Το κυνηγητό που θα ρίξει ο Σήφης στο παράνομο ζευγάρι δεν θα έχει προηγούμενο. Είναι αποφασισμένος για όλα και οπλοφορεί» αποκαλύπτει η σεναριογράφος.

Η πρωταγωνίστρια του σίριαλ Ελένη Βαΐτσου πάντως δεν έχει νιώσει ακόμη την αναγνωρισιμότητα, αφού δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα άλλο! «Δεν μπορώ να καταλάβω την επιτυχία της σειράς, γιατί είμαι συνέχεια σε γυρίσματα και δεν κυκλοφορώ στον δρόμο για να έρθω σ’ επαφή με τηλεθεατές» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Είναι μια σειρά για τον έρωτα που μέχρι ένα σημείο νικά, αλλά για πόσο;» Αυτό αναρωτιόμαστε κι εμείς!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...