Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η «χυλόπιτα» στον Μέσι από την… Ρικέλμε!

Μετά την υπόθεση της φοροδιαφυγής 5.000.000 €, και την φωτογραφία με μια χορεύτρια ο Αργεντίνος σταρ έμπλεξε με την «μούσα του Μουντιάλ 2010».

Πρώτα αποκαλύφθηκε η φοροδιαφυγή, που την πλήρωσε τελικά με πρόστιμο 5.000.000 ευρώ. Επειτα ήρθαν οι φωτογραφίες στην αγκαλιά χορεύτριας σε κλαμπ της Αργεντινής, που αποκάλυψαν ότι κι εκείνος είναι ένας άνθρωπος με πάθη και αδυναμίες. Η αποδόμηση του δημόσιου προφίλ του Λιονέλ Μέσι ενδέχεται ωστόσο να συνεχιστεί με πολύ γρηγορότερο ρυθμό, αν ισχύουν όσα αποκάλυψε η Λαρίσα Ρικέλμε.

Η «μούσα του Μουντιάλ» του 2010 δεν είναι ένα ντροπαλό κορίτσι. Ισως λοιπόν οι ισχυρισμοί της να εντάσσονται στο πλαίσιο του «μάρκετινγκ» που προσπαθεί να κάνει στον εαυτό της, ώστε να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο (όταν τουλάχιστον δεν κάνει γυμνές φωτογραφίσεις για χάρη του αντρικού πληθυσμού σε όλον τον πλανήτη).

Σίγουρα όμως η Παραγουανή προκάλεσε αίσθηση πριν από λίγες ημέρες, όταν υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή της Χιλής, στην οποία ήταν καλεσμένη, ότι -μεταξύ άλλων- δέχτηκε πρόταση από τον Λιονέλ Μέσι να κοιμηθεί μαζί της, αφού πρώτα της πρόσφερε ένα μεγάλο ποσό! Η Ρικέλμε υποστήριξε ότι δεν ήταν μόνο ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου πρόθυμος να πληρώσει για να ξαπλώσει μαζί της στο κρεββάτι, αλλά και ένας πρόεδρος της Παραγουάης, καθώς και αρκετοί παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας!

«Αν ξέρατε από ποιον είχα σεξουαλικές προτάσεις… Από τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο» είπε το σέξι μοντέλο στην εκπομπή «Trepadores» και ο κόσμος που βρισκόταν στο στούντιο αμέσως φώναξε το όνομα του Μέσι. «Ναι, φυσικά» απάντησε η Ρικέλμε κι από εκείνη τη στιγμή άρχισε τις αποκαλύψεις: «Μου πρόσφερε χρήματα σε αντάλλαγμα των ερωτικών υπηρεσιών μου, αλλά η απάντησή μου ήταν αρνητική από την πρώτη στιγμή. Δεν είμαι εύκολη γυναίκα και φυσικά δεν πουλιέμαι για τα χρήματα».

Η Ρικέλμε πρόσθεσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βραζιλία για μια φωτογράφηση που έκανε για μεγάλο αντρικό περιοδικό της χώρας του καφέ, ένας μεγάλος αριθμός παικτών της «σελεσάο» επικοινώνησε μαζί της ή με ανθρώπους που τη γνώριζαν και της πρόσφεραν χρήματα για να κοιμηθούν μαζί της ένα βράδυ. Επίσης τόνισε ότι ανάλογη «ανήθικη πρόταση» της έκανε και ο πρόεδρος της πατρίδας της: «Ο πρόεδρος της Παραγουάης προσφέρθηκε μάλιστα να στείλει ένα αεροπλάνο για να με πάει σε αυτόν».

Καθώς η Ρικέλμε αναφέρθηκε ονομαστικά μόνο στον Μέσι, είναι προφανές ότι όλος ο πλανήτης περίμενε μια απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα τήρησε ωστόσο σιγήν ιχθύος και δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο, όπως συνέβη άλλωστε κι όταν ο Τύπος της Αργεντινής τον παρουσίασε στις αρχές του καλοκαιριού αγκαλιά με ένα μοντέλο από την πατρίδα του σε νυχτερινή του έξοδο.

Ποδοσφαιρικά παραστρατήματα   Οι ερωτικές συνευρέσεις ποδοσφαιριστών με μοντέλα ή ιερόδουλες δεν είναι κάτι νέο στο άθλημα. Ειδικά οι παίκτες της «ελίτ» έχουν τη δυνατότητα να αντέξουν οικονομικά την «επίσκεψη» κάποιας όμορφης γυναίκας που επί πληρωμή προσφέρει τις «υπηρεσίες» της. Τα σκάνδαλα συχνά πυκνά βγαίνουν στη φόρα, επειδή τα «κορίτσια» αποδέχονται προτάσεις να αποκαλύψουν τις πικάντικες λεπτομέρειες στον Τύπο, που επίσης πληρώνει πολλά για τέτοιες ιστορίες.

Στην Αγγλία ουκ ολίγες φορές έχουν αποκαλυφθεί τέτοιες περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστική όλων μία ιστορία από το 2007, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να κάλεσε στο σπίτι του στο Μάντσεστερ τους συμπαίκτες του Νάνι και Αντερσον για να διασκεδάσουν στην πισίνα μαζί με πέντε ιερόδουλες! Τη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε παγκοσμίως ωστόσο η είδηση της ερωτικής συνεύρεσης της (τότε) ανήλικης Ζαχία Ντεχάρ με τους Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Η Αλγερινή δούλευε στο Παρίσι, σε έναν από τους καλύτερους και πολυτελέστερους οίκους ανοχής της γαλλικής πρωτεύουσας και το 2009 έγινε το «δώρο» του Μπενζεμά στον Ριμπερί για τα γενέθλιά του!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...