Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο έρωτας της Βίκυς Κουλιανού

Απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι είναι το πρώην τοπ μόντελ και ο νεαρός Δημήτρης που της έχει κλέψει την καρδιά.

H θρυλική «θέα της πασαρέλας» δεν είναι μόνη της! Η Βίκυ Κουλιανού είναι ερωτευμένη με γοητευτικό άντρα, μικρότερο από εκείνην στην ηλικία, αλλά πολύ ταιριαστό για τα στάνταρντ της. Αν και η Βίκυ διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, η εξωτερική της εμφάνιση και η διάθεσή της παραμένουν στους γνώριμους νεανικούς τόνους της γυναίκας… θεάς που γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η απαράμιλλη γοητεία της πάνω και κάτω από την πασαρέλα -ειδικά την εποχή που ήταν στα φόρτε της- δεν άφησε ασυγκίνητο τον αντρικό πληθυσμό, αλλά εκείνη έδειχνε να μη νοιάζεται για τον… χαμό που γινόταν για πάρτη της, δημιουργώντας πάντα σοβαρούς δεσμούς με άντρες που συγκινούσαν την καρδιά της. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η δίμετρη καλλονή, παρά το μεγάλο σουξέ της στους άντρες, στο τέλος δεν κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με κανέναν (αν εξαιρέσουμε έναν βιαστικό γάμο που έκανε σε ηλικία δεκαέξι χρόνων και διήρκεσε μόνον επτά μήνες…), αφήνοντας την εντύπωση πως δεν έχει βρει τον κατάλληλο.

Οπως και να ‘χουν τα πράγματα, η Βίκυ δεν έχει μείνει ποτέ μόνη κι… έρημη στην προσωπική της ζωή, αφού όπως έχει αποδειχτεί, οι άντρες πάντα τη θαυμάζουν, οι μικρότεροι δε ακόμη περισσότερο… Απόδειξη ο νεαρός Δημήτρης που είναι λίγο πάνω από τα τριάντα και τα τελευταία χρόνια τής έχει κλέψει την καρδιά! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο γοητευτικός και πανύψηλος αγαπημένος της στο παρελθόν έχει περάσει από τον χώρο του μόντελινγκ και σήμερα ασχολείται με το εμπόριο υφασμάτων, μια δουλειά που έχει στενή σχέση με τη δική της, της σχεδιάστριας μόδας.

«Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε πριν από τρία χρόνια περίπου, στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς “Elite Model Look 2010” που έλαβε χώρα σε καινούργιο εμπορικό κέντρο στον Ασπρόπυργο. Εκεί ο φακός τούς “αιχμαλώτισε” χεράκι-χεράκι αποδεικνύοντας πόσο ευτυχισμένη είναι η Βίκυ στο πλευρό του! Ο χρόνος έχει δείξει ότι ο Δημήτρης θα μπορούσε να είναι άντρας της ζωής της, αν βέβαια η Βίκυ ξεπεράσει τις… φοβίες που έχει με τον γάμο» υποστηρίζει άτομο από το περιβάλλον του πρώην top model, συμπληρώνοντας πως το ταιριαστό ζευγάρι συγκατοικεί στο Φάληρο. Πάντως και η ίδια η Βίκυ δεν το κρύβει ότι είναι πολύ ερωτευμένη. Μάλιστα για το ενδεχόμενο να παντρευτεί στο μέλλον με τον «κατάλληλο άντρα» έχει δηλώσει τα εξής: «Την τελετή του γάμου την έχω στο μυαλό μου σαν ένα τεράστιο πάρτι στο οποίο θέλω να έρθουν όλοι μου οι φίλοι και οι γνωστοί, να γίνουν τύφλα μέχρι το πρωί, να γίνει σε μια παραλία στην άμμο και να είναι καλοκαίρι!»  

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...