Σάββατο 19/10/2013

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις επιπόλαιες πράξεις, καθώς τα αποτελέσματα για εσάς θα είναι αρκετά αυστηρά. Μην παίρνετε αποφάσεις, αν δεν φροντίσετε πρώτα να έχετε δικλίδες ασφαλείας.


ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε ανασύνταξη των δυνάμεών σας χωρίς να αφήνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους στην τύχη τους, τώρα που βρίσκεστε σε μια περίοδο με πολλές δραστηριότητες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις και βρεθείτε εκτεθειμένοι, τώρα που όλα αλλάζουν, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά που πρέπει να παίρνετε σοβαρά από εκείνα που πρέπει να αγνοείτε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ακόμα υπάρχουν καταστάσεις που σας βαραίνουν, αυτό δεν οφείλεται στην κακή σας τύχη, αλλά στο ότι αντί να διευθετήσετε ό,τι χρειάζεται με διάλογο, το κάνετε με νεύρα και καβγάδες.


ΛΕΩΝ: Απαιτείται ευελιξία από μέρους σας για να δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες επαφές σας σας κάνουν δημιουργικούς, ενώ άλλες σάς καθηλώνουν κι έτσι δεν μπορείτε να δείτε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Προσέξτε πού και σε ποιους δίνετε δικαιώματα.


ΖΥΓΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και εκφράστε με σαφήνεια όσα σας βαραίνουν για να βρείτε κατανόηση. Δεν χρειάζεται να απομονώνεστε, επειδή φοβάστε ότι ίσως σας απορρίψουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντιλήψεις που έχετε πάνω σε κάποια θέματα σας οδηγούν αυτοπεριορισμούς, λειτουργούν ανασταλτικά και δεν σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες, ούτε και να προβείτε σε ανοίγματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, επειδή θα τα θεωρείτε όλα δεδομένα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε τον δυναμισμό που διαθέτετε χωρίς να είστε επιθετικοί ή εριστικοί με τους άλλους και προωθήστε θέματα και εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας για να προβείτε σε ενέργειες που απαιτούνται και αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα, μια που προβλέπεται να μπερδεύετε αρκετά τις σκέψεις με τα συναισθήματά σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε άτομα εμπιστοσύνης του στενού περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ