Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Προβλέψεις για 21/3

ΚΡΙΟΣ: Η σχέση σας έχει γερές βάσεις και φροντίζετε να την εξελίσσετε συνεχώς. Το ίδιο καταλαβαίνετε και από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο προβάλλετε πολύ καλή εικόνα και κάνετε τα σωστά βήματα που οδηγούν σε επιτυχία τις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εύκολα μπορείτε να κερδίσετε την προσοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Είναι όμως σημαντικό να μην αφήσετε την ανασφάλεια ή την κτητική διάθεση να εκδηλωθούν για να διατηρήσετε τα κεκτημένα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και εκφράστε τα θετικότερα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετές και οι πιέσεις που δέχεστε μεγάλες. Χάρη στον εύστροφο νου σας θα αντεπεξέλθετε, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Στον αισθηματικό τομέα φυλαχτείτε από γνωριμίες που δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα καταλάβετε ότι το ενδιαφέρον του για εσάς και πραγματικό και θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι. Μην πτοείστε από τις δυσκολίες στα επαγγελματικά. Αντιμετωπίστε τις με πείσμα και υπομονή.

ΛΕΩΝ: Απρόσμενα θετικές είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, καθώς πετυχαίνετε τους στόχους σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το κλίμα στα οικογενειακά σας είναι πάρα πολύ καλό, οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλοί δείχνουν με τον τρόπο τους αισθηματικό ενδιαφέρον για εσάς. Μην παρασύρεστε όμως από νέες γνωριμίες, που είναι επιφανειακές και δεν προσφέρουν τίποτα. Στα επαγγελματικά σας επικρατεί έντονος ανταγωνισμός, εσείς όμως τα καταφέρνετε με την αξία σας.

ΖΥΓΟΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σας ανεβάζουν την ψυχολογία σας και κάνουν τη σχέση σας συναρπαστική. Στα επαγγελματικά, ο συνδυασμός λογικής και διαίσθησης σάς οδηγεί στις σωστές κινήσεις. Προχωρήστε με δυναμισμό για την κατάκτηση των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Εχετε τη διάθεση να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας. Θα ωφεληθείτε σίγουρα, όμως μην είστε αναβλητικοί και προσπαθήστε να τις υλοποιήσετε σύντομα. Με την επιμονή σας θα μπορέσετε σίγουρα να αλλάξετε τις καταστάσεις προς το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα έχετε πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα. Σίγουρα αρκετά πρόσωπα σας εκτιμούν, υπάρχουν όμως και άτομα που θέλουν να επωφεληθούν, οπότε μη βιάζεστε να πιστέψετε όσα ακούτε. Πολύ θετικές εξελίξεις στο οικογενειακά σας ανεβάζουν τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν τις επιδιώξεις σας και μπλοκάρουν με τις πράξεις τους την πρόοδό σας. Με διορατικότητα θα μπορέσετε να τους ανακαλύψετε και να αποφύγετε επιδέξια τις παγίδες τους. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και συνεχίστε με πείσμα τις προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας οράματα. Να έχετε όμως υπομονή. Ιδιαίτερα ευχάριστη είναι η οικογενειακή ατμόσφαιρα. Χαλαρώνετε στο σπίτι, ενώ όσοι έχετε παιδιά περνάτε μαζί τους πολύ ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε τόσο επιφυλακτικοί. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να καταλάβει τι θέλετε, όταν δεν το εκφράζετε. Πείτε ό,τι νιώθετε και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε κάποια πολύ ευχάριστα νέα που δικαιώνουν τις προσπάθειες σας εδώ και πολύ καιρό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...