Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η άτακτη Ριάνα με θέα την Σπιναλόγκα

Η σέξι ποπ σταρ έκανε ένα διάλειμμα στην παγκόσμια περιοδεία της και φωτογραφήθηκε για την κολεξιόν της.

Μετά το Αμπου Ντάμπι η Ριάνα έκανε την… περατζάδα της και από την Ελλάδα. Το άτακτο κορίτσι της ποπ σκηνής, που αυτήν την εποχή συνεχίζει την «Diamonds World Tour», επισκέφτηκε την Κρήτη κι όχι για… τουριστικούς σκοπούς, αλλά για δουλειά, όσο περίεργο κι αν φαίνεται.

Με θέα τη Σπιναλόγκα, η RiRi φωτογραφήθηκε φορώντας τις νέες δημιουργίες της για την εταιρία River Island. Βάση της… εξόρμησής της ήταν το χωριό Πλάκα, όπου είχαν γίνει και τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Το νησί».

Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος πόζαρε στον φακό με floral κομμάτια, τα οποία σχεδιάζει η ίδια. Φορέματα, παντελόνια και σούπερ sexy tops περιλαμβάνονται στη συλλογή που αναμένεται να γίνει ανάρπαστη, αφού, εκτός από ευκολοφόρετα, τα ρούχα της pop star είναι και αρκετά προσιτά.

Σαν μοντέλο

Με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά κι αφήνοντας τις μπούκλες της να χαϊδεύουν παιχνιδιάρικα το άψογο πρόσωπό της, η Ριάνα εργάστηκε σαν επαγγελματίας μοντέλο, ενώ τα βλέμματα τράβηξαν τα κατακόκκινα χείλη και νύχια της, τα μεγάλα σκουλαρίκια-κρίκοι και τα βραχιόλια που φορούσε, αλλά και το μαορί tattoo που έκανε αρχές του μήνα στο χέρι της.

Η τραγουδίστρια που φημίζεται για τις υπερβολικά καλές σχέσεις που έχει με τα social media ανέβασε τις φωτογραφίες της καμπάνιας στον λογαριασμό της στο Instagram, όμως και οι παπαράτσι την… τσάκωσαν εν ώρα εργασίας στους δρόμους της Πλάκας.

Με ένα άσπρο μπικίνι και γαλάζιο παρεό, η RiRi ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του φωτογράφου και πόζαρε αναδεικνύοντας τα ρούχα που φορούσε αλλά και τις εκρηκτικές αναλογίες του κορμιού της.

Το «στήσιμο» της RiRi σε Φαίη και Γιώργο

Εδώ η Ριάνα, εκεί η Ριάνα, στην Αττική οδό η Ριάνα, πού ήταν τελικά η super pop star και δεν εμφανίστηκε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά; Αν και το δίδυμο του «Πρωινού» μάς… έταξε RiRi στη χθεσινή εκπομπή, τελικά μείναμε με τη χαρά! Τι κι αν ο Θέμης Γεωργαντάς είναι φίλος του μάνατζερ της τραγουδίστριας και -υποτίθεται ότι- τα είχε όλα κανονισμένα; Τι κι αν εκείνη βρέθηκε στην Ελλάδα, μια -αεροπορική- ανάσα από την πρωτεύουσα; Δεν πάτησε ποτέ το όμορφο πόδι της στο στούντιο, με αποτέλεσμα οι συντελεστές της να την… αναζητούν ακόμη και στα τηλέφωνα. Μήπως θα ήταν καλύτερα να τηλεφωνούσαν στην… Αγγελική Νικολούλη; Αν και οι πληροφορίες λένε ότι η Ριάνα βρίσκεται από χθες στο Τελ Αβίβ, καθώς το ίδιο βράδυ είχε συναυλία να δώσει!

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...