Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Εστηναν πάρτι με ναρκωτικά μέσα στο ΤΕΙ

Δύο ζευγάρια συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο κατέχοντας επικίνδυνες ουσίες που θα «έσπρωχναν» σε φοιτητές.

Ξέφρενα πάρτι, «πνιγμένα» σε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα επικίνδυνων παραισθησιογόνων ουσιών σκόπευε να πραγματοποιήσει στο Ρέθυμνο και μάλιστα μέσα στον χώρο των ΤΕΙ μια ομάδα τεσσάρων ατόμων που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο της, αφού έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη των τεσσάρων ατόμων, που ήταν έτοιμα να «σπρώξουν» μεγάλες ποσότητες LSD, MDMA και ινδικής κάνναβης σε δεκάδες νεαρά άτομα και φοιτητές που σκόπευαν να διασκεδάσουν σε πάρτι του Ρεθύμνου, σημειώθηκε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, που πρώτος πληροφορήθηκε για την παράνομη δράση τους και στη συνέχεια ειδοποίησε τις τοπικές αρχές προκειμένου να παρέμβουν άμεσα και να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Ο έμπειρος ντετέκτιβ πληροφορήθηκε πως δύο άντρες, ηλικίας 22 και 29 ετών, αλλά και δύο γυναίκες, ηλικίας 31 και 24 ετών, είχαν εφοδιαστεί με άκρως επικίνδυνες ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες θα πουλούσαν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιούνταν σε χώρο του ΤΕΙ Ρεθύμνου, παρουσία εκατοντάδων φοιτητών, αλλά και σε άτομα που σκόπευαν να διασκεδάσουν σε πάρτι σε μπαρ της παλιάς πόλης. Αφού πρώτα διασταύρωσε την πληροφορία, ταξίδεψε στο Ρέθυμνο, όπου μετέφερε όλα όσα γνώριζε σε δύο έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, οι οποίοι χωρίς να χάσουν χρόνο εντόπισαν τα τέσσερα άτομα και τα συνέλαβαν σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου διέμεναν.

Επειτα από έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου προέκυψε πως ο η 31χρονη και ο 22χρονος είχαν φτάσει στο Ρέθυμνο από την Αθήνα προκειμένου να παίξουν μουσική ως DJ και παράλληλα να προωθήσουν τα ναρκωτικά στους παρευρισκομένους, με τη βοήθεια της 24χρονης και του 29χρονου. Είναι χαρακτηριστικό πως στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 13,8 γρ., πέντε αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 7 γρ., μια αυτοσχέδια συσκευασία με μισό τεμάχιο μπισκότου που ήταν εμποτισμένο με LSD, καθώς και δεκαέξι αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία MDMA (Ecstasy) σε κρυσταλλική μορφή, συνολικού μικτού βάρους 6,6 γραμμαρίων.

Παράλληλα, τα δύο ζευγάρια είχαν στην κατοχή τους δεκατέσσερα τεμάχια LSD stickers (αυτοκόλλητα εμποτισμένα με LSD) και ναρκωτική ουσία LSD σε υγρή μορφή, συνολικού μικτού βάρους 7,5 γρ., που αντιστοιχεί σε περίπου σαράντα δόσεις-σταγόνες εμποτισμού με την εν λόγω ναρκωτική ουσία. Επιπλέον οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα (εμπορία ναρκωτικών ουσιών), τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας ως μέσα διευκόλυνσης τέλεσης ανωτέρω εγκληματικής ενέργειας, μια συσκευή επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης GRIDER με υπολείμματα κάνναβης, καθώς και δύο συσκευασίες των 10 γραμμαρίων η καθεμία, που περιείχαν ειδικό λίπασμα για την ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης.

Την ίδια στιγμή, οι άντρες της αστυνομίας προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνες στα Χανιά, στις οικίες της 24χρονης και του 29χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, βάρους 15 γρ., αλλά και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Εναντίον των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και πλέον θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους ενώπιον των δικαστικών αρχών.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...