Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καλογεροπούλου, Ντενίση και Ψάλτη αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Γιάννη Φέρτη

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του αποχαιρέτησαν τον μεγάλο...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το μακάβριο τηλεφώνημα στον πατέρα του ειδικού φρουρού που θάφτηκε σε μπάζα...

Ο βίαιος θάνατος του ειδικού φρουρού μέσα στα μπάζα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε...

Το καφέ του Μιχάλη στη Νέα Σμύρνη

Ο Μιχάλης Μαρκάτης έχει ανοίξει το δικό του καφέ με σερβιτόρους νέους συναδέλφους του.

Ηθοποιός «κερνάει» και ηθοποιοί σερβίρουν! Ο Μιχάλης Μαρκάτης, τον οποίο έχουμε γνωρίσει από πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις του, τα τελευταία τρία χρόνια έχει ανοίξει δικό του καφέ, το οποίο βρίσκεται μέσα στο Αλσος της Νέας Σμύρνης. Το ενδιαφέρον είναι ότι και το σερβίρισμα στο συγκεκριμένο μαγαζί έχουν αναλάβει νέοι ηθοποιοί.


Μεσημέρι με λιακάδα στο Αλσος Νέας Σμύρνης και αρκετός κόσμος έχει… αράξει στο καφέ του ηθοποιού, που το πρόσωπό του έχει γίνει γνωστό από τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ αυτών «Η ζωή της άλλης» «Μια στιγμή, δύο ζωές» και πολλές ακόμη. Ο ηθοποιός Πέτρος Πέτρου, που παίζει στο πλευρό του Γιάννη Μόρτζου στο έργο «Η απολογία του Σωκράτη» στο θέατρο 4 Εποχές κι έχει αυτή την ώρα βάρδια, παίρνει παραγγελίες, ενώ ο ιδιοκτήτης παρακολουθεί την κίνηση και, όπου χρειαστεί, βοηθάει και εκείνος.


Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από τους θαμώνες που έρχονται για πρώτη φορά στο μαγαζί δείχνουν να προβληματίζονται για το αν είναι ή δεν είναι ο Μιχάλης Μαρκάτης αυτός που βλέπουν μπροστά τους να έχει το γενικό πρόσταγμα της δουλειάς. «Οι αντιδράσεις του κόσμου που βλέπει έναν ηθοποιό να κάνει και μία άλλη δουλειά ποικίλλουν» μας λέει και εξηγεί: «Συνήθως οι κυρίες είναι που με αναγνωρίζουν από τα καθημερινά σίριαλ που έχω παίξει και με κοιτάνε με θαυμασμό. Κάποιες μάλιστα μου λένε “Μπράβο, παιδί μου, είσαι άξιος”, αλλά υπάρχουν και αντιδράσεις που είναι αρνητικές. Οπως αυτή μιας κυρίας, η οποία μόλις με αναγνώρισε μου είπε “Πώς κατάντησες έτσι;”». Τον ρωτάμε αν τον ενοχλούν αυτές οι αρνητικές αντιδράσεις. «Καθόλου! Κι εγώ και ο Πέτρος και οι άλλοι δύο σπουδαστές σε δραματική σχολή που επίσης σερβίρουν αντιμετωπίζουμε με χιούμορ καθετί περίεργο που μπορεί να συμβεί στο μαγαζί. Τον κόσμο τον αγαπάμε και, αν κάποια φορά δεν βλέπει με καλό μάτι το ότι ένας ηθοποιός κάνει και μία άλλη δουλειά, το κάνει ίσως γιατί δεν γνωρίζει τις ανάγκες του. Για παράδειγμα, δεν ξέρει ότι εγώ έχω τρία παιδιά κι ότι από αυτό το μαγαζί ζούμε τα τελευταία χρόνια».


Ο Μιχάλης Μαρκάτης έχει δεκαπέντε χρόνια στο θέατρο (παίζοντας στο πλευρό σπουδαίων ηθοποιών, όπως ο αείμνηστος Θύμιος Καρακατσάνης, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος κ.ά.) και, όπως μας αποκαλύπτει, μόνο δύο σεζόν έχει απουσιάσει από τη σκηνή. Ωστόσο δεν έχει να πει τα καλύτερα για πολλές από τις θεατρικές δουλειές που γίνονται τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας. «Γίνονται μεν πολλές δουλειές, αλλά αρκετές είναι αρπαχτές κι αυτό οφείλεται στους μεγάλους θεατρανθρώπους, αλλά και στους πνευματικούς ανθρώπους που απουσιάζουν από την εποχή μας. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι οι ηθοποιοί δεν πληρώνονται» υποστηρίζει ο Μιχάλης Μαρκάτης, που θα παίξει φέτος στο «Striptease», μια αστεία και τρυφερή bar theater κωμωδία του Χάρη Μπόσινα, η οποία ανεβαίνει στο φουαγιέ του θεάτρου Ηβη. Από τηλεοπτικής πλευράς μάς αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα», στην οποία υποδύεται έναν οφθαλμίατρο. «Είναι ένας από τους καινούργιους ρόλους της σειράς και χαίρομαι πολύ γι’ αυτή τη συνεργασία» μας λέει.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...