Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Ελληνίδα ζήτησε από την εφαρμογή ΑΙ να της πει τον καφέ ...

Η πρώτη αίτηση διαζυγίου λόγω απάντησης που έδωσε η...

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο στο δικαστικό «θρίλερ» με πολύ σασπένς,...

Γέννησε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της...

Για γερά πορτοφόλια οι βίλες του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Δουλειά και διακοπές συνδύασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο,...

Γεύση μιούζικαλ

Μουσική και χορός στο «Μερικοί το προτιμούν καυτό».

Μετά τη χθεσινή του πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς το μιούζικαλ «Μερικοί το προτιμούν καυτό», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, υπόσχεται στο αθηναϊκό κοινό στιγμές κεφιού με γερές δόσεις μουσικής και χιούμορ. Πρωταγωνιστές στη σκηνή; Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Θοδωρής Αθερίδης, η ξανθιά «Sugar» Ζέτα Μακρυπούλια και ο Κώστας Βουτσάς με το κότερό του.


Το έργο, που ψηφίζεται ως η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς από το 1959 έως σήμερα, τα έχει όλα: ποτοαπαγόρευση, κρίση, ορχήστρα από ξανθά, πεντανόστιμα κορίτσια, μαφιόζους, εκατομμυριούχους, έρωτες, τραγούδι, χορό -από τσάρλεστον μέχρι κομπαρσίτα-, τρένα και κότερα!


Στο κόνσεπτ του μιούζικαλ είναι άλλωστε βασισμένη και η ταινία του Billy Wilder «Μερικοί το προτιμούν καυτό», η οποία έγραψε τη δική της ιστορία στον κόσμο του κινηματογράφου, χάρη στις υπέροχες ερμηνείες των Τζακ Λέμον, Τόνι Κέρτις και Μέριλιν Μονρόε.


Ολα στο «Μερικοί το προτιμούν καυτό»» ξεκινούν το 1930. Δύο άνεργοι μουσικοί, ο Τζέρι και ο Τζο, γίνονται κατά λάθος αυτόπτες μάρτυρες σε ένα μαφιόζικο ξεκαθάρισμα. Για να γλιτώσουν από τους γκάνγκστερ ντύνονται γυναίκες και εισβάλλουν σε ένα γυναικείο μουσικό συγκρότημα. Ομως ο Τζο, που πλέον ποζάρει ως Ζοζεφίν, ερωτεύεται την πανέμορφη Sugar Kane που το όνειρό της είναι να παντρευτεί εκατομμυριούχο.


Εκεί γύρω περιφέρεται μ’ ένα κότερο κι ένας ζάπλουτος κύριος, ο Οσγκουντ Φίλντινγκ, που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με τη Δάφνη, δηλαδή τον Τζέρι με φουστάνια. Οταν σκάει μύτη ο μεγάλος μαφιόζος Σπατζ και αναγνωρίζει τις δύο καλλονές, αρχίζει ένα τρελό κυνηγητό με γκαγκς, ανατροπές και ξέφρενα γέλια.


Στο μιούζικαλ στη σκηνή του Παλλάς ο Φωκάς Ευαγγελινός έβαλε τη σφραγίδα του στις χορογραφίες, ενώ τη διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Αλέξιος Πρίφτης. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (20.30), Κυριακή (19.00).

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Νέα σελίδα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα ο...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...
spot_img
spot_img