Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Μεγαλώνει η αγωνία για τον άτυχο Τομ

Οι γιατροί υποβάλλουν τον 25χρονο ηθοποιό σε νέα θεραπεία, ενώ οι γονείς του αναμένουν τις απαντήσεις από την Αμερική.

Υστερα από αρκετά εικοσιτετράωρα η οικογένεια του Τομ Πρωτόπαπα, ο οποίος νοσηλεύεται από το πρωί της περασμένης Κυριακής στην Εντατική του ΚΑΤ, μπορεί να ελπίζει σε ένα θαύμα. Οι γιατροί υποβάλλουν τον 25χρονο ηθοποιό σε νέα θεραπεία, ενώ οι γονείς του αναμένουν νέα από τους γιατρούς στην Αμερική, όπου έστειλαν τις εξετάσεις του παιδιού τους. Τώρα φίλοι και γνωστοί του Τόμας προσεύχονται να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.

Σταθερά κρίσιμη περιγράφει ο θείος του Τόμας, ο Γιώργος Πρωτόπαπας, την κατάσταση του αγαπημένου του ανιψιού, ωστόσο δεν σταματάει να ελπίζει. Οπως εξήγησε, η ακτινογραφία έδειξε ότι η βλάβη που έχει υποστεί ο ηθοποιός στον εγκέφαλό του είναι πολύ σοβαρή, ωστόσο παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του ήταν επιβαρυμένη, τώρα παραμένει σταθερή. «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει χτυπήσει, ωστόσο εσωτερικά το πρόβλημα είναι μεγάλο. Μετά τη νέα θεραπεία μειώθηκε ελαφρά η κρανιοεγκεφαλική πίεση. Στην ουσία σήμερα θα ξέρουμε αν όντως φαίνεται να προχωράει προς το καλύτερο. Οι απαντήσεις των γιατρών από την Αμερική θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Περιμένουμε μια δεύτερη γνώμη. Τώρα είμαστε ανάμεσα στην αναμονή και σε ένα θαύμα. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα» δήλωσε στην «Espresso» χθες το απόγευμα.

Από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο κόσμος δεν σταμάτησε να πηγαίνει στο ΚΑΤ και να στέλνει τη θετική του ενέργεια στον Τόμας, ο οποίος προσπαθεί να βγει νικητής σε αυτό τον δύσκολο αγώνα. Η Λάουρα Νάργες, ο Πάνος Βλάχος, ο Νίκος Αναδιώτης, η Κατερίνα Γερονικολού και πολλοί ακόμη φίλοι και συνάδελφοί του βρέθηκαν στο νοσοκομείο και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του και στην κοπέλα του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, που είναι συγκλονισμένη από την κατάσταση της υγείας του συντρόφου της. Η ίδια προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της προκειμένου να δίνει κουράγιο στους γονείς και τον αδελφό του αγαπημένου της. Μάλιστα σε όποιον τη ρωτάει απαντάει: «Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά. Το πιστεύω». Την ίδια στιγμή όλοι οι συνεργάτες του Τόμας στο Mega από τη νέα εκπομπή «Dr Cook», στην οποία συμμετείχε, έχουν «μουδιάσει», με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να έχουν διακοπεί και η πρεμιέρα να αναβάλλεται, εν αναμονή της εξέλιξης της κατάστασης της υγείας του. ΕΝΘΕΤΟ Ερευνα για το συμβάν

Την ίδια ώρα, η Τροχαία της Αττικής οδού διερευνά με μεγάλη προσοχή το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τόμας Πρωτόπαπας φορούσε ζώνη, ενώ είχε ανάψει και τα αλάρμ όταν σταμάτησε στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης. Οπως και να ‘χει, οι κάμερες της Αττικής οδού θα δείξουν όλη την αλήθεια. Από την άλλη, τον δικό του Γολγοθά περνάει και ο οδηγός του βαν που έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο Smart του ηθοποιού. Πηγές αναφέρουν πως είναι συντετριμμένος από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...