Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κορμάρα και κουκλάρα η Ελένη Πετρουλάκη

Κουκλάρα και με κορμάρα η εθνική μας γυμνάστρια Ελένη...

«Σασμός»: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Στην Άνω...

Η μεταμόρφωση της Κίτσου για τον πρίκουελ της «Μάγισσας» και το μήνυμα...

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Μάγισσα» που παρακολουθούσαν σταθερά έστω και...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο δρόμος στο πουθενά

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια λαϊκή τραγουδίστρια...

Δεν με αγχώνει η AGB

Ο Ακης Καβατζίκης, εξομολογείται το πως βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινό mou» και αποκαλύπτει ποιο είναι το ελάττωμά του που προσπαθεί να καταπολεμήσει.

Τον γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια μέσα από τη μικρή οθόνη, όμως ο Αρης Καβατζίκης ασχολείται με τη δημοσιογραφία εδώ και δεκατρία χρόνια. Ζει στην Αθήνα τα τελευταία οκτώ χρόνια και χαρακτηρίζεται «άνθρωπος των περιοδικών». Για μεγάλο χρονικό διάστημα εργαζόταν στο περιοδικό  «Close up» της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ανέλαβε αρχισυντάκτης στο «Hello», ενώ από φέτος έχει τη θέση του αρχισυντάκτη στο «People». Μεταξύ των τελευταίων δύο συνεργασιών του  ήρθε η τηλεόραση πλάι στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ στο φετινό του πρόγραμμα το ξυπνητήρι χτυπάει πολύ νωρίς, αφού έχει πρώτα τη ραδιοφωνική εκπομπή στο Easy μαζί με τη Νάντια Μπουλέ και αμέσως μετά πηγαίνει στο «Πρωινό mou», όπου έχει ξεχωρίσει στο πάνελ του Πέτρου Κωστόπουλου. 
 
– Πώς επέλεξες να κάνεις τηλεόραση;


Η  αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ σκεπτικός για το αν έπρεπε να το κάνω. Ημουν επιφυλακτικός γιατί, επειδή καλούμαι να σχολιάσω μερικά πράγματα, δεν σημαίνει ότι αυτά μπορώ να τα υποστηρίξω στη ζωή μου. Επειδή ξέρω ότι στην τηλεόραση υποδύονται οι πάντες έναν ρόλο δεν σημαίνει ότι επειδή θα συζητήσω για την εγκυμοσύνη του κάθε επωνύμου, ότι αυτό με ενδιαφέρει και στη ζωή μου. Καλούμαι απλώς να κάνω έναν ρόλο. Ο λόγος που το έκανα με την Ελένη ήταν πολύ καρμικός. Χωρίς να γνωρίζω τι σημαίνει Ελένη Μενεγάκη για την ελληνική τηλεόραση, επειδή δεν παρακολουθούσα ποτέ τηλεόραση, όταν της έκανα μια συνέντευξη υπήρξε ένα απίστευτο δέσιμο. Με ρωτούσε αν περνάω καλά στην Αθήνα, αν τρέφομαι καλά και ήταν ένα πολύ «μαμαδίστικο» πράγμα, παρ’ ότι ηλικιακά έχουμε μόνο ένα  χρόνο διαφορά. Οταν λοιπόν κάποια στιγμή η Ελένη έψαχνε για έναν καινούργιο συνεργάτη κάναμε ένα ραντεβού και η όλη ιστορία ξεκίνησε για μένα σαν έναν παιχνίδι. Οσο για το «Πρωινό mou», ήταν πολύ ωραία η προσέγγιση που μου έκανε η Ελενα Κατραβά. Ηταν ξεκάθαρη απέναντί μου, όπως ξεκάθαρος ήταν και ο Πέτρος Μπούτος. Υπήρξαν και άλλες προσεγγίσεις και για άλλα πράγματα, τα οποία δεν έκανα.  Προτίμησα να κάνω αυτό γιατί ήταν από την αρχή μια ωραία και ξεκάθαρη πρόταση.

 

– Πώς είναι όταν κλείνουν τα φώτα της εκπομπής;


Νομίζω ότι έγινε κάτι πολύ περίεργο: Το καλοκαίρι πήγα διακοπές στην Πάτμο. Η πρόταση από την Ελενα Κάτραβα υπήρχε, αλλά δεν είχα απαντήσει. Στο νησί συνάντησα την Τζένη Μπαλατσινου και κάναμε πολλή παρέα. Βρήκαμε πολλά κοινά πράγματα. Μετά μου ήρθε το μήνυμα ότι θα είναι ο Πέτρος και όταν έμαθα ότι θα είναι στο πλατό και η Τζένη, μου άρεσε πάρα πολύ. Με την Τζένη βλέπουμε σινεμά, θέατρο. Εχουμε κάποια κοινά πολιτιστικά ενδιαφέροντα. Ο Δημήτρης είναι ο τηλεοπτικός φίλος που δεν είχα ποτέ. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μου αρέσει γιατί πιστεύω ότι κατά βάθος στην ψυχή του είναι ένα μικρό παιδί. Την Ελισσάβετ Σπανού τώρα την αποκωδικοποιώ.

 

– Τι είναι αυτό που δεν θα έκανες στην τηλεόραση;


Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που θα με υποτιμούσαν ή θα με υποβίβαζαν ως άνθρωπο και προσωπικότητα

 

– Σε αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης;


Οχι, καθόλου, γιατί δεν τα ξέρω καν. Πραγματικά, δεν με αγχώνουν και ίσως και γι’ αυτό ξεκινάω κάθε μέρα με πολύ καλή διάθεση. Ξέρω ότι κάποιες μέρες είμαστε πολύ κοντά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ξέρω ότι άλλες φορές μάς περνάνε ή κάποιες άλλες περνάμε εμείς μπροστά. Δεν με απασχόλησε ποτέ γιατί δεν είμαι σε αυτή τη φιλοσοφία. Χαίρομαι που υπάρχουν δύο πρωινά και μακάρι να υπήρχε και τρίτο. Επειδή είμαι δημοσιογράφος, χαίρομαι που υπάρχουν δουλειές για τους συναδέλφους μου, τους τεχνικούς, τους παρουσιαστές. Δεν είναι του χαρακτήρα μου ο ανταγωνισμός.

 
– Ποια είναι τα χόμπι σου, πώς περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο;


Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι τα σαββατοκύριακα. Βλέπω ό,τι παράσταση υπάρχει και όποια καινούργια ταινία βγαίνει και την Κυριακή την περνάω όλη παρέα με κυριακάτικες εφημερίδες.

 

– Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο;


Μακάρι να μπορούσα να κάνω μια μέρα μια εκπομπή σαν αυτή που κάνει ο Σταυρός Θεοδωράκης ή μακάρι να μου δινόταν κάποια στιγμή η ευκαιρία και η τύχη να κάνω μια εκπομπή αμιγώς πολιτιστικού χαρακτήρα. Αυτό θα με ενδιέφερε και μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσω να το πραγματοποιήσω. Μπορεί φέτος μέσα στο πρωινό να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω κάτι.


– Αν και η τηλεόραση έχει έντονο ανταγωνισμό, έχεις κάνει φιλίες;


Φίλο στην τηλεόραση, καρδιακό φίλο, δεν έχω κάνει. Με την Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία έχουμε γνωριστεί από τη Θεσσαλονίκη πολύ πριν από την τηλεόραση, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Θα σου πω όμως κάτι που μου έχει συμβεί πολλές φορές: σε δυσκολίες και σε πράγματα που θέλω μια συμβουλή ζητώ τη βοήθεια της Ελένης, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά μου. Εκτιμώ πολύ τη γνώση και την εμπειρία ζωής που έχει. Επίσης μου έχει σταθεί στα πολύ δύσκολά μου. Οποτε την έχω πάρει τηλέφωνο ήταν πάντα δίπλα μου. Και πραγματικά εκτιμώ όσα μου έχει χαρίσει και στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά κυρίως εκτός τηλεοπτικού αέρα. Μου στάθηκε πολύ.
 
– Ποια θεωρείς ότι είναι τα ελαττώματά σου και ποια τα προτερήματά σου;


Θεωρώ ότι είναι προτέρημά μου πως δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστικός, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγουν στην τηλεόραση για να κάνουν το κομμάτι τους. Είμαι υπέρ της παρέας, αγαθός μέχρι ηλιθιότητας, δεν μου αρέσουν καθόλου οι ίντριγκες και οι κόντρες. Μου αρέσει η αθώα πλάκα. Ελάττωμά μου θεωρώ  το γεγονός ότι τα παίρνω όλα πολύ βαριά και δίνω σημασία στις γνώμες των ανθρώπων που δεν θα πρεπε να δίνω. Επειδή στην τηλεόραση υπάρχουν πάρα πολύ άνθρωποι σκάρτοι, δυστυχώς έχω ελάττωμα ότι κάθομαι και λαμβάνω σοβαρά υπόψη όποια γνώμη και να ακούσω. Ισως είμαι πολύ ευαίσθητος σε κάποια πράγματα. Το έχω πολεμήσει πολύ τα τελευταία χρόνια και ελπίζω να τα έχω καταφέρει, έστω και λίγο.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...