Ο Πέτρος Τατσόπουλος απολογείται και μετανοεί…

Φανατικός αναγνώστης της «Espresso» είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -και ό,τι άλλο δηλώνει- Πέτρος Τατσόπουλος. Δεν εξηγείται διαφορετικά η σπουδή που επιδεικνύει να απαντά πρωί-πρωί, μέσω Facebook, κάθε φορά που η εφημερίδα ασχολείται με ανομολόγητες πράξεις και ακατανόητες δηλώσεις του.

Χθες η εφημερίδα αποκάλυψε ότι η αλβανική τηλεόραση θα προβάλλει (από σήμερα) το ντοκιμαντέρ «1821», με το οποίο έχει συνδεθεί o βουλευτής. «Δώρο Τατσόπουλου στους εθνικιστές της Αλβανίας» ήταν ο τίτλος, και ο μονίμως αγουροξυπνημένος Πέτρος «χτύπησε» μέσω Facebook.

Ο ρυπαροκέφαλος Πέτρος Τατσόπουλος, αφού επιβεβαίωσε το δημοσίευμά μας, απολογείται: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το “1821” ήταν μία από τις πιο σοβαρές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, μόχθος πολλών ανθρώπων για μεγάλο διάστημα, αλλά κι εξακολουθώ να κατέχω σε αυτή μόνο τον ρόλο του παρουσιαστή».

Πιστεύει λοιπόν -η… ξεχειλωμένη ψυχή του το ξέρει- ότι ήταν «σοβαρή παραγωγή», αλλά καθότι πονηρός, βγάζει και την ουρά του απ’ έξω γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ μόνο παρουσιαστής ήμουν», δηλαδή… μη βαράτε τον πιανίστα.

Επιπλέον, ομολογεί: «Δεν μπορώ να κρίνω εκ των υστέρων ποιος θα την αγοράσει και τι προπαγανδιστική χρήση σκοπεύει να της κάνει αφότου την αγοράσει». Εδώ, σε μια σπάνια κρίση λογικής, ο Πέτρος δείχνει ίχνη μεταμέλειας.

Το βασανιστικό όμως γι’ αυτόν είναι ότι στο βάθος της αβύσσου της ψυχής του ξέρει πολύ καλά ότι αν ήταν σοβαρή η παραγωγή, θα την είχε ζητήσει κάποιο ίδρυμα ελληνικής Ιστορίας, και όχι η αλβανική τηλεόραση – και μάλιστα, είκοσι πέντε μέρες πριν από την εθνική μας επέτειο. Και αυτό είναι που τον λαβώνει: ότι κανείς δεν τον υπολογίζει στα σοβαρά.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ