Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Τρίτη 12/11/2013


ΚΡΙΟΣ: Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο. Μην απελπίζεστε από τις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με τον σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις. Οπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό, προτιμήστε να αποχωρήσετε αντί να πάρετε ενεργό μέρος.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές. Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό όσο και για των άλλων. Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει.


ΛΕΩΝ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σας σχέσεις αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Μην υπεραναλύσετε τα πάντα. Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στον βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στον χώρο σας. Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη.


ΖΥΓΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους και τους σκοπούς σας και καθώς έχετε αρκετά αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και θα αντιδράσετε άμεσα. Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δεν θέλετε και δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει. Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι παράλληλες δραστηριότητες θα αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σας και έτσι δεν θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο. Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί αφήστε την να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, για να μην μπλοκάρετε τα σχέδιά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτη, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δεν θα νιώθουν ανία. Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη κατάσταση. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και δεδομένα επιφανειακά.


ΙΧΘΥΕΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό σας τομέα είτε στον προσωπικό. Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...