Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Πέμπτη 14/11/2013


ΚΡΙΟΣ: Μην ενεργείτε σαν να είστε μόνοι σας στον πλανήτη Γη, γιατί το ζητούμενο είναι να ενταχθείτε μέσα σε ένα καινούργιο κοινωνικό πλαίσιο και να ζήσετε στους ρυθμούς της εποχής. Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα νιώσετε δικαιωμένοι.


ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε πιο ελεύθερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προβείτε σε ανακατατάξεις. Αν είστε συνεχώς τόσο πολύ εύθικτοι, δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψουν αρκετά πράγματα κι αν τις εξετάσετε προσεκτικά, θα ανακαλύψετε πως η κάθε σχέση έχει τη δική της διάσταση. Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η νέα επαγγελματική σας καριέρα. Στηρίξτε διακριτικά έναν φίλο που σας έχει ανάγκη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε πιο ισορροπημένα και να βρείτε σε ποια σημεία το κλίμα είναι φιλικό ή εχθρικό φροντίστε να είστε άψογοι στο επαγγελματικό αλλά και στο προσωπικό σας περιβάλλον. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.


ΛΕΩΝ: Βρείτε νέες στρατηγικές ξεχνώντας τους χαμηλούς τόνους. Αν ακόμα επιθυμείτε να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε πολλά, τώρα είναι η ώρα. Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή. Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πειραματιστείτε για να δείτε μέχρι πού φτάνουν οι δυνάμεις σας και για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ο ενθουσιασμός σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, ώστε να κατασταλάξετε στους στόχους σας. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας.


ΖΥΓΟΣ: Παραμείνετε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν και μην αυτοπεριορίζεστε, γιατί κοιτώντας τα πράγματα μονόπλευρα θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε. Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες σάς κάνουν πιο προσεκτικούς, ώστε να καταλαβαίνετε πλέον σε ποιους και σε τι μπορείτε να υπολογίζετε. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να διαμορφώσετε το μέλλον σας απαιτείται να κάνετε αλλαγές σε κάποια σημεία δίνοντας περισσότερη έμφαση στα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο που έχετε ανάγκη ενεργήστε διπλωματικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε μόνοι σας την τύχη σας μαθαίνοντας νέες μεθόδους και το περιβάλλον σας εγγυάται τις απαραίτητες εξασφαλίσεις που χρειάζεστε. Διορθώστε τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Κερδίστε τις εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον με λογικές διαδικασίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδιαφερθείτε για όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον δημιουργήστε την οικειότητα που απαιτείται. Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες θέτοντας παράλληλα τα όρια απέναντι στις επιρροές που θα δέχεστε. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση. Εκφραστείτε πάντως ελεύθερα και πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...