Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Υπήρχε παράνομος δεσμός (;)

Φίλη της 52χρονης που βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό αλλάζει με την κατάθεσή της τα δεδομένα.


Μαρτυρία-φωτιά που ενισχύει το «σενάριο» ότι ο 62χρονος που έσπρωξε στο χείλος του γκρεμού την 52χρονη Νίτσα Μπόνια στις Σέρρες διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από την κατάθεση μιας φίλης του θύματος! Η μάρτυρας αναφέρει πως η συμπεριφορά της 52χρονης τον τελευταίο καιρό είχε αλλάξει και έδινε την εντύπωση πως είχε παράνομη ερωτική σχέση με έγγαμο.


«Περίπου για δύο μήνες πριν από την εξαφάνιση είχα παρατηρήσει κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά της. Περιποιούνταν την εξωτερική της εμφάνιση, φορούσε καινούργια ρούχα, έβαφε τα μαλλιά της συχνά και πολλές φορές όταν χτυπούσε το τηλέφωνό της κι έβλεπε κάποιον αριθμό απομακρυνόταν για να μιλήσει χωρίς να την ακούμε. Η συμπεριφορά της μου έδινε την εντύπωση ότι είχε κάποιο φίλο…» κατέθεσε η μάρτυρας.


Τις υποψίες της ότι το θύμα διατηρούσε παράνομο δεσμό με κάποιον παντρεμένο άνδρα ενίσχυσε η ίδια η 52χρονη, όταν -σε προσωπική συζήτηση που είχαν- την είχε ρωτήσει χαριτολογώντας: «Αμα μπλέξεις με παντρεμένο, τι πρέπει να κάνεις για να τραβάς λεφτά;». Ωστόσο, μόλις η φίλη της την επέπληξε, φέρεται να της είπε ότι αστειευόταν και ότι ποτέ δεν θα έμπλεκε με παντρεμένο.


Ο 62χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ, που αρνείται ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με το θύμα, ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι η μοιραία πτώση της 52χρονης γυναίκας ήταν ατύχημα. Δέκα ημέρες πριν από το έγκλημα ο δράστης φέρεται να είχε δανείσει στο θύμα το ποσό των 100 ευρώ, που του είχε ζητήσει προκειμένου να μεταβεί στο Κιλκίς για να επισκεφτεί τον πατέρα του που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.


Ομως, όπως υποστήριξε ο κατηγορούμενος, η 52χρονη του ξαναζήτησε χρήματα για τον ίδιο λόγο και όταν εκείνος αρνήθηκε να της δώσει, του ζήτησε να τη μεταφέρει ο ίδιος στο Κιλκίς. Ο 62χρονος φέρεται να ενέδωσε στις πιέσεις της γυναίκας, με αποτέλεσμα να συναντηθούν τη μοιραία Κυριακή 26 Μαΐου.


Δεν είχε πρόθεση


«Αν είχα πρόθεση να τη σκοτώσω, δεν θα την έπαιρνα με το αυτοκίνητό μου μέρα μεσημέρι από κεντρικό σημείο, όπου όλοι θα μπορούσαν να με δουν…» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια ο 62χρονος.  


Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό υποστήριξε πως στη διαδρομή διαπληκτίστηκαν και, πάνω στον τσακωμό, η 52χρονη έπιασε το τιμόνι με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από την πορεία του.


«Αναγκάστηκα να κάνω στην άκρη και βγήκα από το αμάξι…» είπε ο κατηγορούμενος. Μάλιστα, υποστήριξε πως το σημείο της μοιραίας πτώσης είναι ακριβώς πάνω στον δρόμο, γεγονός που -όπως λέει- δείχνει ότι δεν είχε πρόθεση να την οδηγήσει σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή. Ο καβγάς όμως άναψε και το θύμα -όπως υποστήριξε ο κατηγορούμενος- ήταν εκτός εαυτού. «Ηταν ατύχημα. Με έσπρωξε, την έσπρωξα, παραπάτησε και έπεσε στον γκρεμό».


Οταν ρωτήθηκε από τη δικαστική λειτουργό γιατί δεν απευθύνθηκε στις Αρχές για να ομολογήσει την πράξη του, ο κατηγορούμενος φέρεται να απάντησε: «Πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω… Ζω σε μια μικρή κοινωνία και ήταν πολύ δύσκολο να το παραδεχτώ».


Σύμφωνα με τη συνήγορό του Κέλλυ Βαλταδώρου, ο κατηγορούμενος (που έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Νιγρίτας) βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και έχει μετανιώσει βαθιά για την πράξη του.


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...