Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Θερμαντικές κρέμες, αστεία κι ένας γιαλαντζί κριτής

Η «Espresso» στα παρασκήνια του σόου «Dancing with the stars».

«Γήπεδο με 20.000 θέσεις θα μπορούσαμε να γεμίσουμε για το “Dancing”, μη σας πω και παραπάνω! Οι αιτήσεις για να παρακολουθήσουν ζωντανά το show της Κυριακής έχουν ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό». Με ικανοποίηση για την ανταπόκριση που έχει η παραγωγή, ο υπεύθυνος κοινού Παύλος Μάνεσης εξηγεί πως η επιλογή του κόσμου έχει εξελιχτεί σε… επικίνδυνη αποστολή.

Η «Εspresso» βρέθηκε στο τέταρτο live, που ήταν μια άκρως ελληνική βραδιά (αφού τα ζευγάρια χόρεψαν τραγούδια εγχώριων καλλιτεχνών), και διαπίστωσε ότι το χορευτικό show έχει γίνει πια μανία! Οσο η εκπομπή συνεχίζεται ο κόσμος, αντί να βαρεθεί, ενθουσιάζεται ακόμη περισσότερο. Ο χορός τού πάει τελικά του Ελληνα εκτός και αν λόγω έλλειψης χρημάτων, μεσούσης και της οικονομικής κρίσης, η παραγωγή είναι μια πολύ ωραία δωρεάν έξοδος.

Στις 8 το βράδυ στο Studio Κάπα τριακόσια άτομα περιμένουν υπομονετικά να περάσουν τον έλεγχο από την ασφάλεια για να μπουν στη μεγάλη σάλα. Παιδιά με τους γονείς τους, συγγενείς και φίλοι των διαγωνιζομένων, νεαρά ζευγάρια έρχονταν σε επαφή με τους υπευθύνους και σαν… στρατιωτάκια κατέβαιναν τις σκάλες για το στούντιο.

Μεταξύ αυτών η ιδιοκτήτρια της σχολής μοντέλων Κρίστι Κρανά που έχει έρθει να δει τη Δούκισσα (η πρώην Σταρ Ελλάς σπούδασε modeling στη σχολή της), αλλά και η Ορθούλα Παπαδάκου, που είναι εκεί για να εμψυχώσει τη φίλη της Γωγώ Μαστροκώστα.

Κατεβαίνουμε κι εμείς τη σκάλα για τα παρασκήνια και μια έντονη μυρωδιά από θερμαντική κρέμα, για την ανακούφιση των μυοσκελετικών πόνων, αναδύεται στην ατμόσφαιρα. Στον διάδρομο επικρατεί δημιουργικός… πυρετός από χορευτές, χορογράφους, φωτογράφους, μακιγιέζ, ενδυματολόγους. Η Ελενα Παπανικολάου που επιμελείται τα κοστούμια τονίζει:

«Καθημερινά ντύνω 28 άτομα. Χορευτές και δασκάλους. Μιλάω με τον χορογράφο και μου λέει πώς να κατασκευάσω το ρούχο, ανάλογα με το θέμα. Τα κοστούμια τα ράβω πάνω τους. Δεν είναι κομμάτια “μηχανής”, αλλά χειροποίητα. Δουλεύω πρωί – βράδυ. Το θέμα είναι να “γράψουν” τα ρούχα τηλεοπτικά και να μην έχουν πρόβλημα οι χορευτές από θέμα ασφάλειας. Φέτος οι παίκτες είναι πιο υποψιασμένοι στο τι σημαίνει στολή χορού. Στα πρώτα “Dancing” έλεγαν: “Πώς θα βγω έτσι στην πίστα; Είναι πολύ σέξι”».

Στα παρασκήνια συναντήσαμε και τον Γιώργο Λιάγκα, που ήταν guest μέλος της κριτικής επιτροπής. «Δεν θα χόρευα στο “Dancing” ούτε μία στο τρισεκατομμύριο. Δεν έχω χορευτικές γνώσεις. Περιμένουν ότι θα είμαι αυστηρός κριτής, όμως δεν… τρώω κόσμο. Αλλωστε είμαι γιαλαντζί κριτής (η βαθμολογία του δεν έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα). Θεωρώ φαβορί για το “Dancing” τη Συνατσάκη, την Αραβανή, την Πανταζή» μας είπε ο παρουσιαστής του «Πρωινού».

Η αποχώρηση

«Χειρότερη» ήταν η… νύχτα της Κυριακής για την Ελένη Χατζίδου. Αν και χόρεψε ωραία το «Πετεινάρι» της Ρένας Βλαχοπούλου και ικανοποίησε την κριτική επιτροπή με την πρόοδό της, η τραγουδίστρια δεν ενθουσίασε το κοινό.   

Προτού πάρει την… κρυάδα του φινάλε, η Ελένη δήλωνε στην «Espresso» ότι περίμενε πώς και πώς το επόμενο live. Μάλιστα τόνισε ότι προτού μπει στο παιχνίδι δεν χόρευε.

«Δεν ήξερα καθόλου από χορό. Εδώ μαθαίνω πράγματα που με βοηθάνε και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Η κριτική επιτροπή βάζει τριάρια, τεσσάρια, αλλά περιμένει κάτι καλύτερο από εμάς». Ωστόσο η τραγουδίστρια αντιμετώπισε την αποχώρησή της με χαμόγελο.

Η τηλεθέαση

Το να συντονιστούν 1.400.000 τηλεθεατές για να δουν ένα σόου-μαραθώνιο, που ξεκινά στις 8.15 το βράδυ και τελειώνει στη 1.15 το πρωί, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Εχουμε να κάνουμε, μάλλον, με εμμονή! Τόσοι είναι οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το τέταρτο live του «Dancing with the stars 4». Η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο έφτασε το 36,9%, ενώ στα νεανικά κοινά το 33,9%!

Πώς «χτίζεται» η εικόνα της Δούκισσας

Λαμπερή μέσα στη φούξια τουαλέτα της, η Δούκισσα Νομικού κέρδισε τα χειροκροτήματα του κοινού, αφού έμοιαζε με κούκλα Barbie. Οσα παιδιά βρέθηκαν στο στούντιο για να παρακολουθήσουν το show με τους γονείς τους έτρεχαν στα διαλείμματα να φωτογραφηθούν μαζί της.

Ποιος ευθύνεται όμως γι’ αυτό το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα; Ο ενδυματολόγος της Δούκισσας Νομικού είναι ο εξαιρετικός Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, ενώ τα μαλλιά της επιμελείται ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης.

Η Δούκισσα, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής ντύνονται σε άλλο όροφο από τους χορευτές. Τους κριτές επιμελείται η ενδυματολόγος Κική Γραμματικοπούλου, ενώ την Κάτια Δανδουλάκη φροντίζει η σχεδιάστρια μόδας Λουκία.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...