Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τετάρτη 20/11/2013


ΚΡΙΟΣ: Οι καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για την αύξηση των εισοδημάτων σας θα είναι μεγάλες. Προσπαθήστε να καταλάβετε τον τρόπο σκέψης που κάνει κάποιος που σας πλησιάζει ευγενικά. Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι -όπως εσείς πιστεύετε- η σχέση σας, αλλά η δουλειά του.


ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε σημαντικές διαφορές με τον σύντροφό σας. Εκείνος απομακρύνεται εξαιτίας επαγγελματικών καταστάσεων. Είναι αναγκαίο να ωριμάσετε μέσα από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δύο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι στέκονται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Μην παρασύρεστε σε ενέργειες που αρέσουν στο περιβάλλον σας, αλλά δεν ικανοποιούν εσάς. Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε τον διάλογο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους κάποια πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, με ουσιαστικές συζητήσεις. Βρεθείτε παρέα με ανθρώπους ικανούς να σας φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία. Μην πάρετε άμεσα θέση σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον ερωτικό σας τομέα.


ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία που έχει ο σύντροφός σας είναι μεταδοτική και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη διάθεση. Βάλτε φρένο στις υψηλές σας απαιτήσεις και μη ζητάτε πιο πολλά και από τα πολλά. Μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία θα αναλώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν το αντικείμενο της εργασίας σας δεν σας ευχαριστεί, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε. Ανανεώστε ό,τι δεν σας ικανοποιεί και σας κουράζει στην καθημερινή σας ζωή. Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και σας ανοίγουν δρόμους προωθώντας την καριέρα σας.


ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, γιατί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Μην είστε υπερβολικοί σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε, για να μην έχετε αργότερα δυσκολίες. Προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και μην είστε τόσο επιφυλακτικοί στα αισθηματικά σας θέματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να μη σας αφορούν, αλλά αφού είστε μαζί, πρέπει να τα ακούσετε. Αγάπη, τρυφερότητα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια σας τα προσφέρει απλόχερα. Εάν οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλατε, μην πιέζετε να έρθουν στα μέτρα σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το να προκαλείτε την τύχη σας, δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Για να μη ζείτε σε πεδίο μάχης, προσέξτε τους καβγάδες και τις διαφωνίες. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, καθώς καινούργιες ευθύνες στον εργασιακό τομέα είναι πιθανόν να σας κουράσουν. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χρόνος θα αποδείξει την αξία σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Μην αμελήσετε ζητήματα καριέρας που πρέπει να συντονιστούν για να αποδώσουν καρπούς. Σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας βάλτε τους όρια προτού σας τσακίσουν τα νεύρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας να σας γυρνάει στο παρελθόν. Αποφύγετε να υποστηρίζετε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί εγκυμονουν κινδύνους. Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον. Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός.


ΙΧΘΥΕΣ: Καθησυχάστε το ταίρι σας που φοβάται τις τάσεις ανεξαρτησίας οι οποίες σας έχουν πιάσει τελευταία. Προτιμήστε να μη μιλάτε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με βάση τη λογική. Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...