Πρόβα χωρισμού για την Μπιγιονσέ από τον «εγωιστή» Τζέι Ζι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Star», υπάρχει πρόβλημα και η Μπιγιονσέ κάνει πρόβα χωρισμού.

Ενα σύντομο ταξίδι στην Αυστραλία, όπου βρισκόταν εκείνη με το παιδί, φάνηκε κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τον Τζέι Ζι. Ολοι σκέφθηκαν πως απλώς αναζητούσε τη σύζυγο και το παιδί του. Η Μπιγιονσέ λείπει άλλωστε πολύ από το σπίτι, αφού η περιοδεία της «Mrs Carter tour» απαιτεί να βρίσκεται σχεδόν συνέχεια σε ένα αεροπλάνο. Μαζί της βέβαια έχει την Μπλου Αϊβι, όπως θα έκανε κάθε συνειδητοποιημένη μητέρα. Μόνο που τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι για το διάσημο ζευγάρι.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Star», υπάρχει πρόβλημα και η Μπιγιονσέ κάνει πρόβα χωρισμού, όπως τη λέει, ώστε να δει αν μπορεί να ζήσει χωρίς τον Τζέι Ζι. Πάντα κατά το δημοσίευμα, η διάσημη τραγουδίστρια πιστεύει πως ο άντρας της δεν εκπληρώνει τα συζυγικά και πατρικά του καθήκοντα όπως πρέπει. Το ταξίδι στην Αυστραλία, αναφέρουν πληροφορίες του περιοδικού, έγινε σε μια προσπάθεια να σωθεί ο γάμος.


«Η απόφαση του Τζέι Ζι να κάνει τουρνέ στην Ευρώπη την ίδια εποχή με τη δική της τουρνέ στην Αυστραλία προκάλεσε μεγάλη ζημιά στη σχέση τους. Ζημιά που μπορεί τελικά να αποδειχτεί ανεπανόρθωτη» ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζεύγους. Η Μπιγιονσέ θεωρεί πως έπρεπε να τη συνοδεύει στην τουρνέ της, αφού εκείνος είχε ήδη κάνει άλλη μία, μαζί με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, και όχι να ξεκινήσει νέα περιοδεία στην Ευρώπη. Ο Ζι φέρεται να μη ζήτησε καν τη γνώμη της συντρόφου του. Η Μπιγιονσέ τον αποκάλεσε “εγωιστή”.


Τελευταία αισθάνεται σαν μόνη μητέρα και έχει ενημερώσει τον Τζέι Ζι ότι πατάει σε “ναρκοπέδιο”. Επίσης του είπε ότι χρησιμοποιεί τον χρόνο που βρίσκονται ο ένας μακριά από τον άλλον ως πρόβα χωρισμού» κατέληξε ο πληροφοριοδότης του «Star».


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ