Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Sorry, Σπυροπούλου, ήρθε η Μενεγάκη!

Συνωστισμός εγχώριων αστέρων χθες το βράδυ στη θεατρική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου.

Με… ταξάκι και χεράκι χεράκι «έσκασαν μύτη» η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος στην επίσημη πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου «Sorry I am Greek» στο θέατρο Βρετάνια. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βραδιά, αφού η Ελένη έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ηθοποιό.

Αλλωστε κι εκείνος τη μνημονεύει στην παράσταση, αφού έχει συμπεριλάβει στα κείμενα της επιθεώρησης που έχει γράψει τα καμώματα της ξανθιάς παρουσιάστριας στην κουζίνα της εκπομπής της. Η Ελένη, χαμογελαστή κι ευδιάθετη, εμφανίστηκε κομψότατη στο πλευρό του αγαπημένου της, που για την περίσταση φόρεσε κοστούμι, χωρίς όμως γραβάτα, αφού το συνηθισμένο του στιλ είναι πολύ πιο σπορ και άνετο.

Αποκαλύψεις

Εννοείται βέβαια πως το ζευγάρι περίμεναν δύο από τις μπροστινές θέσεις στην πλατεία του θεάτρου. Η Ελένη έπιασε… ψιλή κουβέντα με τη Μαρινέλλα, ενώ στο διάλειμμα της παράστασης, αντί να μείνει ήσυχη στο κάθισμά της, σηκώθηκε για να φωτογραφηθεί τόσο με τον Δημήτρη Κοντομηνά όσο και με άλλους επώνυμους φίλους της που βρέθηκαν στην παράσταση, χαρίζοντας μάλιστα μερικά… αποκαλυπτικά «κλικ».

Και μπορεί ο Λάκης Λαζόπουλος να ήταν ο πρωταγωνιστής της πρεμιέρας, η «ωραία Ελένη» της Κάντζας όμως ήταν η αφορμή να μείνει στα κρύα του λουτρού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τους δημοσιογράφους.

Η νεαρή παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» μιλούσε στους ρεπόρτερ -με πολύ σοβαρό ύφος μάλιστα- για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όταν όμως εκείνοι αντιλήφθηκαν ότι μπήκε στον χώρο η Ελένη Μενεγάκη, την άφησαν σύξυλη και κυνήγησαν για μια δήλωση την… παλιά ξανθιά!

Ακριβές εμφανίσεις

Εκτός από τα λαμπερά χαμόγελα, την παράσταση έκλεψαν οι ακριβές επιλογές που έκαναν τα… κορίτσια της τηλεόρασης. Τα χθεσινοβραδινά περπατήματα της Ελένης Μενεγάκη κόστισαν 790 ευρώ (!) (πολύ πάνω από ένα βασικό μηνιάτικο), αφού τα υπέροχα animal print παπούτσια που φορούσε είχαν την υπογραφή του οίκου Valentino.

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη της Ελένης στα ωραία και ακριβά παπούτσια. Τα συγκεκριμένα συμπλήρωναν το σύνολο που φορούσε, μπλε φόρεμα και ιβουάρ παλτό, ενώ τον καρπό της στόλιζε ρολόι της εταιρίας Franck Muller.

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που ακολουθεί κατά πόδας τις στιλιστικές επιλογές της Ελένης Μενεγάκη. Η νεαρή επέλεξε total black εμφάνιση, αλλά συγκέντρωσε τα βλέμματα στα εντυπωσιακά, ασημένια slingback παπούτσια της. Οσο για το δικό της ρολόι; Επίσης Franck Muller, όπως και της… δασκάλας της!

Με πανάκριβο Rolex όμως εμφανίστηκε η σύζυγος του Τζώνη Καλημέρη, Μαρία Ιωάννου, που πάντα κάνει κομψές εμφανίσεις, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Τα αγαπημένα πρόσωπα, οι μούσες και οι φίλοι του

Ο Λάκης Λαζόπουλος βροντοφώναξε «Sorry I am Greek» μπροστά σε αγαπημένα του πρόσωπα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που ανεβαίνει στο θέατρο Βρετάνια.

Στην πρώτη σειρά καθισμένη ήταν η μητέρα του ηθοποιού, Ριρίκα Λαζοπούλου, μαζί με τον αδερφό του, Κώστα, ενώ απούσες δεν θα μπορούσαν να είναι οι… μούσες του, Μαρία Γεωργιάδου και Χρύσα Ρώπα. Η δεύτερη μάλιστα δεν σταματούσε να γελάει δυνατά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Δύο μεγάλες κυρίες του τραγουδιού, η Μαρινέλλα και η Χάρις Αλεξίου χειροκρότησαν τον αγαπημένο τους φίλο, ενώ από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Γιάννης Σμαραγδής.

Ο σκηνοθέτης συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη, η οποία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα που είχε, όταν την είχε χτυπήσει σοβαρά ένα ποδήλατο. Σύσσωμος ο Alpha έδωσε το «παρών», με επικεφαλής τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Το «Μες στην καλή χαρά» ήταν εκεί, όπως και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος -συνοδευόμενος από την αγαπημένη του Αννα Πρίντζου, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε επίσης τον Γιάννη Μπέζο, τον Σωτήρη Καλυβάτση, τον Παντελή Βούλγαρη, τη Μάρω Κοντού, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Γιώργο Μητσικώστα, τη Φαίη Ξυλά με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο κ.ά.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...