Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Τρίτη 26/11/2013

ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που πάνε καλά. Μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τις οποίες εσείς δεν είστε σύμφωνοι. Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα.


ΤΑΥΡΟΣ: Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Είναι προτιιμότερο να βρείτε ριζικές λύσεις σε κάποια εργασιακά σας προβλήματα από το να μην μπαλώνετε καταστάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν. Μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα τους προσεγγίσετε, αλλά και γενικά στο πώς θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε παγίδες και λάθη, και μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις χωρίς τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ελλείψεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα καλυτερέψει και η ψυχολογική σας κατάσταση.


ΛΕΩΝ: Περιορίστε την καταναλωτική σας διάθεση και μην πιέσετε καταστάσεις, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό. Η συναρπαστική σας προσωπικότητα θα λειτουργεί για το συμφέρον σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η στάση σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας, ενώ δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με τον σύντροφό σας. Η τάση που θα σας πιάσει να ενθουσιάζεστε με καθετί νέο και ασυνήθιστο θα είναι επικίνδυνη από ένα σημείο και μετά.


ΖΥΓΟΣ: Η ισχυρή τάση προς την περιπέτεια και τις κατακτήσεις θα σας ωθήσει κάποιες φορές σε ακραίες καταστάσεις κάνοντάς σας να αναζητάτε ελεύθερες σχέσεις ή να εκφράζετε περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες. Δεν θα είναι παράξενο αν ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά ή αν αποφασίσετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, οπότε θα αποκτήσετε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και θα δείτε τη συναισθηματική σας ζωή να σταθεροποιείται. Οι αδέσμευτοι πιθανόν θα ανακαλύψετε άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που δεν σας αφήνει αδιάφορους και η ίσως σχέση σας να γίνει στενότερη.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε συνεπείς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, καθώς τιμωρείται η ασυνέπεια και θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις, αν δεν είστε προσεκτικοί. Περισσότερο κινδυνεύουν οι μόνιμες σχέσεις σας, κάτι που θα σας προκαλέσει ανησυχία και αρκετά νεύρα, ενώ παράλληλα θα έχετε έναν λόγο παραπάνω να νιώθετε άβολα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας, που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής. Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να αγγίξετε τον σύντροφό σας περισσότερο συναισθηματικά. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν. Εχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας. Αν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις. Αναπτύξτε τα χαρίσματά σας και κάντε νέους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων. Να είστε γρήγοροι και μεθοδικοί στις κινήσεις σας για να φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...