Εύκολες και νόστιμες συνταγές.
Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Chef στον αέρα» έρχεται με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50. Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.
Σήμερα στολίζουν κέικ για να τα μεταμορφώνουν σε σπιτικές τούρτες. Η Ολγα Κωνσταντινίδου δείχνει τη συνταγή για μια νόστιμη επικάλυψη του σοκολατένιου κέικ και μια φραουλένια εκδοχή του κέικ βανίλιας. Επίσης ο Νεκτάριος Βουρίκης φτιάχνει εύκολα τρουφάκια, αρωματισμένα με τσάι Ερλ Γρέι!
Στην αυριανή εκπομπή ο chef Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει με σαλάμι αέρος με φουντούκι: φάβα με γλυκόξινη σάλτσα και τραχανότο με λάχανο, καυκαλήθρες και γιαούρτι. Η Ελένη φτιάχνει φιλέτο ψαριού με λαχανικά στον ατμό.
Την Πέμπτη φτιάχνουν πρωτότυπα κλαμπ σάντουιτς! Ο chef Κώστας Τζιτζικάκης ετοιμάζει κλαμπ σάντουιτς με ελληνικά τυριά και χοιρινό φουαντρέ και γλυκό κλαμπ σάντουιτς με φρούτα και σάλτσα γιαουρτιού. Ο chef Γιώργος Λαχανίδης φτιάχνει μια γρήγορη μακαρονάδα με παπαρδέλες και ψητά ντοματίνια.
Στο τέλος της εβδομάδας το μενού έχει ριζότο. Ο chef Στέφανο Ρόσι φτιάχνει ριζότο με ελληνικό προσούτο και φινόκιο, και με το ριζότο που περισσεύει ετοιμάζει ιταλικούς ρυζοκεφτέδες, τα αραντσίνι. Ο Ανδρέας Λαγός, που μαγειρεύει κάθε Παρασκευή στη στήλη της «άλλης εκδοχής», φτιάχνει μαριναρισμένα φρούτα με βαλσαμικό ξύδι και σπιτική μαρέγκα.