Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Επιδείνωση (αύριο) με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα φέρει το ψυχρό μέτωπο από την ηπειρωτική Ευρώπη, που θα επηρεάσει τη χώρα μας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα φέρει το ψυχρό μέτωπο από την ηπειρωτική Ευρώπη, που θα επηρεάσει τη χώρα μας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο το συγκεκριμένο βαρομετρικό χαμηλό δεν αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς το κρύο δεν θα συνοδευτεί από έντονες βροχές ή χιονοπτώσεις.


Για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση τα δυτικά, όπου βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς, με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στα βόρεια και από 0 έως 16 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Παγετός θα εκδηλωθεί τη νύχτα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.


Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο, οπότε αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, αλλά γρήγορα θα στραφούν σε βοριάδες με ένταση 5 έως 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση 3-4 βαθμών Κελσίου.


«Ηλιος με δόντια» προβλέπεται για την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τα ανατολικά και νότια, όπου αναμένονται τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 4 έως 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...