Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Βίκυ

Στο Θριάσιο η Σταμάτη, έπειτα από κατανάλωση χαπιών, όταν πληροφορήθηκε ότι θα πάει στη φυλακή των Θηβών.

Τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας ποσότητα υπνωτικών χαπιών, επιχείρησε να βάλει χθες το πρωί η σύζυγος του πρώην υπουργού και ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου, μόλις πληροφορήθηκε ότι θα μεταφερθεί από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στο σωφρονιστικό κατάστημα του Ελαιώνα Θηβών. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», η νέα περιπέτεια για τη Βίκυ Σταμάτη ξεκίνησε λίγο πριν από τις 7.00 το πρωί.

Ενώ βρισκόταν στο κελί της, φέρεται να πήρε μαζεμένα αρκετά από τα υπνωτικά χάπια, τα οποία αποτελούσαν μέρος της φαρμακευτικής αγωγής που της είχαν χορηγήσει οι γιατροί του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, στο οποίο νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα. Αμέσως η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου έχασε τις αισθήσεις της, γεγονός που έγινε άμεσα αντιληπτό από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Στις φυλακές σήμανε συναγερμός και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οπως ανέφεραν ιατρικές πηγές στην «Espresso», «η κυρία Σταμάτη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οπως διαπιστώθηκε, πήρε σε μεγαλύτερη ποσότητα ένα από τα φάρμακα που της έχουν χορηγήσει οι γιατροί του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου. Είναι καλά και παραμένει για νοσηλεία. Πλέον το θέμα είναι καθαρά ψυχιατρικό και γι’ αυτό παρακολουθείται από αρμόδιους γιατρούς».

Αφορμή για τη νέα ψυχολογική κατάρρευση της Βίκυς Σταμάτη στάθηκε, όπως επισήμανε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, η απόφαση της μεταφοράς της από τον Κορυδαλλό στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Μάλιστα, εκτός από τη Βίκυ Σταμάτη, αποφασίστηκε η μεταφορά και της κόρης του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετής Τσοχατζοπούλου, όσο και της λογίστριας Ευφροσύνης Λαμπροπούλου.

Οι δύο τελευταίες φέρεται να μη δυσανασχέτησαν στην απόφαση για τη μεταφορά τους. Ομως η κυρία Σταμάτη αντέδρασε και υπέβαλε αίτημα προς το συμβούλιο των φυλακών και στο υπουργείο Δικαιοσύνης να μη μετακινηθεί.

«Το ζητήσαμε αυτό επικαλούμενοι την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση, αλλά και το ανήλικο παιδί της. Ομως το αίτημά της δεν έγινε δεκτό. Οπως είναι γνωστό, η κυρία Τσοχατζοπούλου νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου στο ΔΑΦΝΙ, ως πάσχουσα από βαριά κατάθλιψη με αυτοκτονικό σύνδρομο.

Είναι σοβαρό ερώτημα τίνος ήταν απόφαση μια κρατούμενη που νοσηλεύτηκε αρχικά για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας, όπου υπεβλήθη σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων αφαίρεσης όγκων από το στήθος, και μετά στο δημόσιο ψυχιατρείο με αυτοκτονικό σύνδρομο, να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Θηβών που δεν είναι κοντά σε κάποιο ειδικό νοσοκομείο απ’ αυτά που νοσηλεύτηκε και, το κυριότερο απ’ όλα, οι συνθήκες κρατήσεως σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν ούτε μια γυναίκα που τις αφαιρέθηκαν όγκοι, ούτε μια γυναίκα που νοσηλεύτηκε στο Δημόσιο Ψυχιατρείο με βαριά κατάθλιψη και αυτοκτονικό σύνδρομο» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...