Προβλέψεις για 27/3

ΚΡΙΟΣ Η ενεργητικότητα στη ζωή σας είναι υψηλή, πράγμα που εξασφαλίζει την επιτυχία σε προσωπικές σχέσεις και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Η υποστήριξη των κοντινών σας ατόμων ή συνεργατών θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία στη σταδιοδρομία σας και στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ Ισως σήμερα χρειαστεί να ενεργήσετε με δυναμισμό. Θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση σημαντική ή, αντιθέτως, να φυλάξετε την ενέργειά σας για αυτοάμυνα. Να θυμάστε ότι σε οποιαδήποτε διαφορά υπάρχει και πάντα ένας συμβιβασμός και μία λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ Δύσκολη είναι για εσάς η σημερινή μέρα. Ισως θα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα ή τον αισθηματικό. Μη βασίζεστε όμως στη βοήθεια των φίλων σας ή κοντινών σας ανθρώπων, βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μη διαφωνήσετε σήμερα με τους προϊσταμένους σας, είναι προτιμότερο να φερθείτε σεμνά και ταπεινά. Η επαγγελματική σας επιτυχία θα φανεί στα οικονομικά σας και το πόσο θα αυξηθεί εξαρτάται καθαρά από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένετε βοήθεια από τρίοτυς.

ΛΕΩΝ Η ενεργητικότητά σας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και θα εξασφαλίσετε την επιτυχία στις προσωπικές σας σχέσεις. Η ιδιοσυγκρασία, η παρορμητικότητα και η ικανότητά σας για αυτοθυσία θα εκτιμηθούν. Μπορεί να λάβετε ένα δώρο από αγαπημένο σας άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Προβλέπεται επιτυχία σε επαγγελματικές σας σχέσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να εξασφαλίσετε την υποστήριξη των φίλων και των συνεργατών σας. Ενεργήστε με τον παλιό, δοκιμασμένο τρόπο, αποφεύγοντας τις καινοτομίες, και η επιτυχία είναι δική σας.

ΖΥΓΟΣ Δύσκολη είναι η μέρα για εσάς. Δυσμενής οποιαδήποτε ενεργή δράση στο επαγγελματικό επίπεδο. Καλύτερα να ασχοληθείτε με την ενδυνάμωση της υγείας σας και με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Μάθετε να μη στηρίζεστε στους άλλους, παρά μόνο στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Επικίνδυνη μέρα, με πιθανά ατυχήματα στον δρόμο. Η ανάγκη για συμμετοχή σε πολλές δουλειές μπορεί να σας βγάλει εκτός ισορροπίας. Η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Μην πιστεύετε τις υποψίες σας και μη βιαστείτε να λογομαχήσετε με τους αγαπημένους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Δύσκολη μέρα. Τα άστρα συμβουλεύουν να την περάσετε στην απομόνωση και τη σιωπή. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσετε παλιές σας υποθέσεις που αφήσατε εδώ και καιρό. Μη βασίζεστε στη βοήθεια των φίλων σας, αλλά στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Καλή είναι η μέρα για εσάς, καθώς υποστηρίζεται η αρμονική συζυγική σχέση, ενώ θεωρείται ιδανική για διασκέδαση και χαλάρωση. Σήμερα καλύτερα να κάνετε μόνο αυτό που έχετε συνηθίσει να κάνετε. Πιθανή επιτυχία στις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Επικίνδυνη η σημερινή μέρα, γεμάτη δυσκολίες στην οικογένεια και την εργασία. Κουραστήκατε από τη μονοτονία της ζωής σας και χρειάζεστε μια αλλαγή σκηνικού. Οι ελπίδες σας πιθανόν να μην πραγματοποιηθούν και τα όνειρα να παραμείνουν όνειρα.

ΙΧΘΕΙΣ Στη δουλειά σας απαιτείται μέγιστη συγκέντρωση, πειθαρχία και οργάνωση. Είναι πιθανόν να βασανίζεστε από άγχος και εσωτερικές ανησυχίες. Μέσα όμως από την επικοινωνία σας με τους παλιούς σας φίλους θα βρείτε ξανά το κέφι και την αισιοδοξία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ