Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Εκανε… περίπατο

Με δύο γκολ και μισή ώρα πίεση ο Ολυμπιακός πήρε άνετα το τρίποντο.


Με κεκτημένη ταχύτητα από την ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση επί της Αντερλεχτ ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε επιτυχώς στον Αρη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το πόδι στο γκάζι για μισή ώρα και αυτό έφτανε για να τους χαρίσει τη 14η νίκη (0-2) στο φετινό πρωτάθλημα.


Με το χθεσινό τρίποντο στο «Κ. Βικελίδης» άνοιξαν πάλι τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (άρα στέφθηκαν και πρωταθλητές χειμώνα δύο αγωνιστικές πριν από τη στροφή του πρώτου γύρου), ενώ ισοφάρισαν το μεγάλο ρεκόρ της ομάδας του Γουλανδρή, με τα 29 παιχνίδια χωρίς ήττα εκτός έδρας, που κρατούσε από το 1974!


Οι «κίτρινοι» καίγονταν για βαθμούς και περίμεναν ίσως ότι θα βρουν την ομάδα του Μίτσελ να κάθεται πάνω στις δάφνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο από το πρώτο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να σκεφτούν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς. Με πρωταγωνιστή τον Βάις δημιούργησαν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ.


Μόλις στο 6′ ο Σλοβάκος έβγαλε την ασίστ στον Ντομίνγκεζ και ο Αργεντινός «νίκησε» με διαγώνιο σουτ τον Διούδη. Στο 27′ ο Βάις έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με συρτό σουτ έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν στο πρώτο 45λεπτο. Στο 17′ ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Σάμαρης πέρασε το χέρι στον ώμο του Τάτου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έπεσε στο χορτάρι. Ο Παππάς είπε «παίζετε», ενώ στο επόμενο λεπτό χαρίστηκε (του έδειξε κίτρινη κάρτα αντί κόκκινη) στον Οικονομόπουλο, σε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ολαϊτάν.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Οι Πειραιώτες κατέβασαν ταχύτητα και ο Αρης προσπάθησε να γίνει πιεστικός. Ωστόσο η πρώτη ευκαιρία ήρθε από το πλασέ του Βάις στο 60′, που το απέκρουσε ο Διούδης. Λίγο πριν από το τέλος ο Μίτσελ έδωσε την ευκαιρία στον Ιμπαγάσα να κάνει τη δεύτερη συμμετοχή του φέτος στο πρωτάθλημα (ο Αργεντινός είχε παίξει και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό). Στο 88′ ο Σαβιόλα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Διούδη, αλλά ο γκολκίπερ του Αρη εξουδετέρωσε το πλασέ του Αργεντινού.


Σκόρερ: Ντομίνγκεζ (6′), Βάις (27′)


ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Ελσνερ, Οικονομόπουλος (78′ Κοτσαρίδης), Σταυρόπουλος (63′ Σουνάς), Νταμαρλής, Μανιάς, Αγκάνθο (73′ Τσουκάνης), Τάτος.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ (65′ Εντινγκά), Βάις (77′ Σαβιόλα), Ντομίνγκεζ (84′ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...