Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Η τριπλή χαρά του (παππού) Γιάννη Πάριου

Ο Χάρης και η Αντελίνα Τελώνη ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους και βάφτισαν τις δύο κορούλες τους.

Οχι μόνο δεν χώρισαν ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη (όπως πολλοί πίστευαν μετά την κρίση που πέρασε ο πολιτικός γάμος τους), αλλά με την έγκυρη επέμβαση του σοφού της οικογένειας Γιάννη Πάριου ο γιος του τροβαδούρου του έρωτα και η αγαπημένη του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκαν και με θρησκευτική τελετή, παρουσία συγγενών και φίλων.

Αν και η πρώτη επέτειος μετά τον πολιτικό γάμο του στην Κωνσταντινούπολη, το Μάρτιο του 2011, είχε βρει το ζευγάρι -σύμφωνα με τις φήμες- στα πρόθυρα του χωρισμού, ο Γιάννης Πάριος είχε καταφέρει να ρίξει τους τόνους. Ετσι πια οι δυο τους, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κράτησαν από το χέρι τις δύο κορούλες τους και ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο Κεφαλάρι.

Λιονταρίνα και Μελωδία

Συγκινημένος ο τραγουδιστής του έρωτα έδωσε τις ευχές του στους νεονύμφους (δεν ήταν παρών στον πολιτικό γάμο το 2010, στην Κωνσταντινούπολη), ενώ δεν μπορούσε να κρύψει την αγάπη του και για τις δύο εγγονές του, που πήραν τα ονόματα Μελωδία και Λιόνα (πρόκειται για υποκοριστικό προερχόμενο από το Λιονταρίνα, το οποίο επέλεξε ο περήφανος πατέρας, αφού προηγουμένως η σύζυγός του είχε απορρίψει το… Τίγρη!)

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο φίλος του γαμπρού Γιάννης Χορόζογλου, ενώ η Πέγκυ Ζήνα ήταν εκείνη που βούτηξε στην κολυμπήθρα τη 3,5 ετών μεγάλη κόρη τους, που πήρε το όνομα Μελωδία. Τη μικρούλα της οικογένειας, τη 16 μηνών Λιόνα, βάφτισαν οι φίλοι του Χάρη και της Αντελίνας, Ανδρέας Κουρής και Κωνσταντίνος Ζούλας. Η Ζήνα πάντως εντυπωσίασε με την επιλογή του φορέματός της, ενώ στο μυστήριο έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με την κορούλα της.

Από την όμορφη αυτή μέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα πρόσωπα του γαμπρού και της νύφης. Η μητέρα του Χάρη, Ντίνα Μαρκοπούλου ήταν εκεί και μάλιστα έκανε… babysitting στις εγγονές της, ενώ παρών ήταν και ο αδερφός του Μιχαήλ (από τον γάμο του Γιάννη Πάριου με τη Σοφία Αλιμπέρτη) συνοδευόμενος από την αγαπημένη του. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και πολλοί φίλοι των νεονύμφων. Πρώτοι και καλύτεροι οι συνεργάτες του Χάρη, με τους οποίους… όργωσε τον πλανήτη και ένωσε μαζί τους τη φωνή του.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Στέλιος Διονυσίου με τις οικογένειές του, αλλά και ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκαν δίπλα στον γαμπρό για να τον… εμψυχώσουν! Τη χαρά των νεονύμφων μοιράστηκαν επίσης ο Γιώργος Λεμπέσης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...