Διορία 15 ημερών για αιτήσεις μετάταξης στην εκπαίδευση!

Στις 233 καθορίστηκαν οι θέσεις που άνοιξαν για τη μετάταξη καθηγητών και προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον Ιούλιο, λόγω κατάργησης ειδικοτήτων από το υπουργείο Παιδείας.

Στις 233 καθορίστηκαν οι θέσεις που άνοιξαν για τη μετάταξη καθηγητών και προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον Ιούλιο, λόγω κατάργησης ειδικοτήτων από το υπουργείο Παιδείας. Επιπλέον καθορίστηκαν 347 θέσεις στις αποκεντρωμένες διοικήσεις της χώρας και τις περιφέρειες, όπου θα μεταταχθούν υπάλληλοι των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Εργων (ΓΓΔΕ) που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.


Ειδικότερα, αιτήσεις εντός 15 ημερών θα πρέπει να υποβάλουν υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από φορείς του Δημοσίου και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του υπουργείου Παιδείας για την κάλυψη κενών στις αποκεντρωμένες διοικήσεις και τις περιφέρειες, καθώς και στην εκπαίδευση, στο πλαίσιο της κινητικότητας. Με τη δημοσίευση της υπουργικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση του δεκαπενθημέρου.


Με την υπουργική απόφαση -την υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης- καλείται το προσωπικό του Ταμείου Αποκατάστασης Σεισμόπληκτων (ΤΑΣ), του Ταμείου Αποκατάστασης Πυρόπληκτων (ΤΑΠ), της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμόπληκτων Βορείου Ελλάδος (ΥΑΣΒΕ), των Ειδικών Υπηρεσιών Δημόσιων Εργων και των Τμημάτων της Ειδικής Υπηρεσίας Συντήρησης Αυτοκινητοδρόμων της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Εργων, που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, να υποβάλει στη Διεύθυνση Διοικητικού της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Εργων του υπουργείου Υποδομών αίτηση για τη μετάταξη ή μεταφορά του. Ο συνολικός αριθμός των θέσεων προς πλήρωση είναι 347.


Παράλληλα, με την ίδια υπουργική απόφαση καλείται το προσωπικό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, να υποβάλει στις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, στις οποίες κατείχε οργανική ή προσωποπαγή θέση, αίτηση για τη μετάταξή του. Ο συνολικός αριθμός των θέσεων προς πλήρωση είναι 233, ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν επιπλέον θέσεις προς πλήρωση.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ