Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ενω αυτός κοιμόταν

Κάρυστος: Δεν αυτοκτόνησε ο 45χρονος (τον Μάρτιο) όπως όλοι σχεδόν πίστευαν.


Εννέα μήνες έπαιζε καλά τον ρόλο της χαροκαμένης συζύγου και κατάφερε να πείσει την τοπική κοινωνία της Καρύστου Ευβοίας ότι πονούσε αβάσταχτα για τον χαμό του συζύγου και πατέρα των δύο παιδιών της, ο οποίος, όπως είπε από την πρώτη στιγμή, αυτοκτόνησε!


Τα «λαγωνικά» της Αστυνομίας κατάφεραν να βρουν τι πραγματικά είχε συμβεί τη νύχτα της 14ης Μαρτίου του 2013 στο σπίτι της οικογένειας στο χωριό Κόμητο, όπου βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα καρφωμένη στον κρόταφο ο άτυχος Κώστας Σάρρας: ο 45χρονος είχε δολοφονηθεί εν ψυχρώ από τη σύζυγό του, η οποία σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και έπαιζε επί εννέα μήνες θέατρο! Τώρα ερευνάται αν τον δολοφόνησε μόνη της ή τη βοήθησε κάποιος άνδρας.


Στις 11.00 το μοιραίο βράδυ, η 34χρονη τηλεφώνησε δήθεν ταραγμένη στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου. Με φωνή που κόμπιαζε από το σοκ ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της είχε αυτοκτονήσει με όπλο: «Ανοιξα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και βρήκα τον άνδρα μου νεκρό». Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν τον άνδρα να κείτεται νεκρός στο κρεβάτι του. Είχε βρεθεί το πιστόλι με το οποίο φερόταν ότι είχε αυτοκτονήσει το θύμα, με δύο φυσίγγια στη γεμιστήρα και δίπλα τους ο κάλυκας από τη σφαίρα που σκότωσε τον άνδρα.


Με μια πρόχειρη ματιά όλα «έδειχναν» αυτοχειρία, όμως με τις πρώτες έρευνες άρχισαν να μην «κολλάνε» τα στοιχεία μεταξύ τους. Οπως το γεγονός ότι το θύμα ήταν δεξιόχειρας, αλλά το πυροβόλο όπλο βρέθηκε στην κοιλιά κάτω από το αριστερό του χέρι. Επίσης δεν ανιχνεύτηκαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλα του 45χρονου, γεγονός που μαρτυρά ότι κάποιος άλλος τον είχε πυροβολήσει και μάλιστα την ώρα που κοιμόταν!


Αμέσως κάλεσαν τη σύζυγο σε κατάθεση, όπου έπεσε σε πολλές αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να συνεχιστούν οι έρευνες. Τον Ιούνιο, με βάση τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η Αστυνομία, αποκλείστηκε η αυτοκτονία και έγινε πλέον λόγος για ανθρωποκτονία, οπότε σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος της 34χρονης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα, η οποία εστάλη στον εισαγγελέα. Τον Δεκέμβριο ο εισαγγελέας εξέτασε τα στοιχεία και στις 9 του μήνα την κάλεσε για ανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έπεσε και ενώπιον του Β’ ανακριτή Χαλκίδας σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με ένταλμα και να διαταχθεί η προσωρινή κράτησή της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.


Δεν αποκλείεται η 34χρονη να βρήκε «πάτημα» στα περιστατικά των απανωτών αυτοκτονιών που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες στην Κάρυστο προκειμένου να περάσει στον κόσμο και στην Αστυνομία τη στυγερή δολοφονία του άνδρα της ως αυτοχειρία.


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την εξέλιξη


Η εξέλιξη έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι το ζευγάρι έφτασε σε αυτό το σημείο. Εξάλλου, όπως είχαν πει από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς του θύματος, ο άνθρωπός τους αποκλείεται να είχε βάλει τέλος στη ζωή του και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού δεν είχε βρεθεί καν σημείωμά του στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Οι ίδιοι έκαναν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Εκανε κυρίως αγροτικές δουλειές και από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ δούλευε για να τα βγάλει πέρα και να συντηρήσει τα παιδιά του, ηλικίας 8 και 5 ετών, και τη γυναίκα του. Δεν ήθελε να τους λείψει τίποτα.


Οπως είπαν στην «Espresso» αστυνομικές πηγές, αναφορικά με τα κίνητρα της 34χρονης λέγονται πολλά και εξετάζονται όλα με μεγάλη προσοχή. Η ίδια αρνείται πεισματικά ότι σκότωσε τον σύζυγό της και κανείς ακόμα δεν ξέρει αν το έκανε μόνη της ή είχε συνεργό. Πάντως, το χωριό βοά ότι η γυναίκα διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Η πληροφορία εξετάζεται από την Αστυνομία, που αναζητά έναν Αλβανό που φέρεται ότι είχε επαφές με την 34χρονη. Η ίδια αρνείται ότι είχε εξωσυζυγικές περιπέτειες και επικαλείται τα δύο αγγελούδια της που τώρα μένουν δίχως γονείς. Το πιθανότερο είναι ότι τα αδερφάκια θα αναλάβουν στενά συγγενικά τους πρόσωπα, στο σπίτι των οποίων ήδη φιλοξενούνται.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...