Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι μεγάλες πίστες έτοιμες για τις εορταστικές νύχτες!

Σε υψηλά επίπεδα οι κρατήσεις στα νυχτερινά κέντρα – Πόσο θα στοιχίσει το ρεβεγιόν.

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει αλλάξει τον χάρτη της διασκέδασης του Ελληνα, οι μεγάλες πίστες όμως «φορούν» τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα πλήθη! Οι χρονιάρες νύχτες λοιπόν αναμένονται… καυτές, αφού -όπως λέει και μια ρήση του σοφού λαού μας- η φτώχεια θέλει καλοπέραση!


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατήσεις σε μπουζούκια και μουσικές σκηνές κινούνται φέτος σε υψηλά επίπεδα, με τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να κοντεύουν -σε αρκετές περιπτώσεις- να γίνουν sold out. Οσο για τις τιμές; Ως επί το πλείστον παραμένουν ίδιες, με μόνη διαφορά την παραμονή της έλευσης του νέου έτους, οπότε σε αρκετά μαγαζιά θα πάρουν το… ασανσέρ για να ανέβουν στο ρετιρέ!


Μπορεί να έχει καταργηθεί το περίφημο νταμπλ ντοτ, όμως όσοι βγουν το τελευταίο βράδυ του 2013 θα χρειαστεί να δώσουν περισσότερα χρήματα για τη διασκέδασή τους σε σχέση με τις άλλες γιορτινές νύχτες.


Μάλιστα, προκειμένου να κατοχυρώσει κάποιος το τραπέζι του, την παραμονή του 2014 θα πρέπει να δώσει μια προκαταβολή στο νυχτερινό κέντρο που θα επιλέξει για τη διασκέδασή του. Την εν λόγω τακτική ακολουθεί η πλειοψηφία των επιχειρηματιών, ενώ -όπως κάθε χρόνο- έτσι και φέτος είναι αρκετοί εκείνοι που παρέχουν στους υποψήφιους πελάτες τους τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι το τραπέζι τους, κάνοντας μια επίσκεψη στον εκάστοτε χώρο. Βεβαίως, οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονται κοντά στο stage είναι ελαφρώς πιο τσιμπημένες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το ίδιο ισχύει και για τα εορταστικά menu, τα οποία προσφέρονται προαιρετικά σε κάποια μαγαζιά. Ο,τι πληρώνεις… απολαμβάνεις, με λίγα λόγια!


Από τα νυχτερινά κέντρα που έχουν τις περισσότερες κρατήσεις μέχρι στιγμής είναι το Teatro Music Hall, όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Η πορεία του σχήματος υπήρξε… σαρωτική από τη βραδιά της πρεμιέρας του. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που οι ιθύνοντες της επιχείρησης αποφάσισαν να αυξήσουν τις μέρες λειτουργίας του κέντρου για τις γιορτές. Ενώ μέχρι τώρα άνοιγε τις πόρτες του κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από χθες, 20 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου θα δουλεύει κάθε βράδυ πλην της Δευτέρας.


Για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο το μπουκάλι χρεώνεται 170 ευρώ ανά τέσσερα άτομα μαζί με τα παρελκόμενα. Την παραμονή και ανήμερα το Χριστουγέννων η τιμή θα ανέβει στα 190 ευρώ και η φιάλη θα συνοδεύεται από μια ποικιλία τυριών και αλλαντικών, ενώ το τελευταίο βράδυ του χρόνου όσοι επιλέξουν Πάολα και Παντελίδη θα πληρώσουν 220 ευρώ, παίρνοντας και πάλι ως συνοδευτικό την ίδια ποικιλία.


Το Φωταέριο, όπου πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή, θα συνεχίσει να δουλεύει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ στα βράδια λειτουργίας του θα προστεθούν φυσικά και οι γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων.


Οι τιμές που ισχύουν αυτή τη στιγμή (160 ευρώ, κομπλέ στα 4 άτομα) θα συνεχιστούν και τα γιορτινά βράδια, πλην εκείνο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, οπότε η διασκέδαση θα κοστίζει από 40 ως 80 ευρώ το άτομο, ανάλογα με το τραπέζι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το κέντρο τις προηγούμενες μέρες επιλέγοντας το τραπέζι τους και κατοχυρώνοντάς το, έναντι μιας μικρής προκαταβολής.


Στο Posidonio, όπου συνεχίζει τις πετυχημένες εμφανίσεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, επίσης δεν θα υπάρξει αύξηση στις τιμές. Η φιάλη του ουίσκι στοιχίζει 140 ευρώ για τέσσερα άτομα μαζί με τα παρελκόμενα. Το κέντρο της παραλιακής λεωφόρου θα λειτουργεί επίσης έξι φορές την εβδομάδα αυτή την περίοδο αντί για τέσσερις.


Οσοι επιλέξουν χρονιάρες μέρες να διασκεδάσουν με τον Αντύπα, τον Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη στον Βοτανικό θα πρέπει να ξέρουν ότι η τιμή της φιάλης παραμένει στα 140 ευρώ (κομπλέ, στα τέσσερα άτομα) την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων. Σε ό,τι αφορά την Πρωτοχρονιά θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Την παραμονή του 2014 το κόστος θα ξεκινάει από τα 200 ευρώ και την πρώτη βραδιά του νέου έτους θα πέσει στα 160 ευρώ. Και η εν λόγω επιχείρηση παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν το τραπέζι τους νωρίτερα δίνοντας μια μικρή προκαταβολή.


Οι τιμές δεν θα ανέβουν καθόλου στις γιορτές στο Κέντρο Αθηνών, όπου τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Οπως μας πληροφόρησαν, το μπουκάλι θα κοστίζει 160 ευρώ (κομπλέ στα τέσσερα άτομα) όλα τα γιορτινά βράδια μαζί με τα παρελκόμενα, ακόμη και την παραμονή του νέου έτους.


Το Frangelico Upper Class, όπου πρωταγωνιστεί ο Λευτέρης Πανταζής, θα λειτουργεί από Τρίτη μέχρι Σάββατο αυτή την περίοδο και η τιμή της φιάλης του θα αυξηθεί κατά 10 ευρώ, φτάνοντας με τα παρελκόμενα στα 150 ευρώ ανά τετράδα. Στο μαγαζί θα διατίθεται προαιρετικά εορταστικό menu με φαγητό, το οποίο θα στοιχίζει 35 ευρώ το άτομο τα Χριστούγεννα και 40 ευρώ το άτομο την Πρωτοχρονιά. Ακόμη πιο οικονομική διασκέδαση προσφέρεται την εορταστική περίοδο στο κέντρο Premiera Live με τους Γιάννη Τάσσιο και Τριαντάφυλλο. Τα γιορτινά βράδια η φιάλη θα κοστίζει 100 ευρώ (κομπλέ στα έξι άτομα) και τα υπόλοιπα βράδια 80 ευρώ (κομπλέ στα τέσσερα άτομα).


Στο πρόγραμμα του Βασίλη Καρρά και του Νίκου Οικονομόπουλου στο Fever οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν 170 ευρώ (κομπλέ, στα τέσσερα άτομα) όλες τις νύχτες της εορταστικής περιόδου πλην της παραμονής Πρωτοχρονιάς, οπότε η φιάλη θα αγγίξει τα 200 ευρώ. Στο Vox με τους Χρήστο Χολίδη και Πάνο Καλίδη η φιάλη θα παραμείνει στα 140 ευρώ (κομπλέ στα τέσσερα άτομα). Ούτε όμως στο Εναστρον και τη Fantasia, όπου εμφανίζονται ο Νότης Σφακιανάκης και ο Νίκος Βέρτης αντίστοιχα, θα ανέβουν οι τιμές ακόμη και τις γιορτινές βραδιές. Απλώς, σε ό,τι αφορά τις κρατήσεις για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα πρέπει να γίνονται εγκαίρως και φυσικά έναντι προκαταβολής. Η απλή φιάλη και στα δύο κέντρα στοιχίζει 160 ευρώ (κομπλέ, στα τέσσερα άτομα).


Αυξημένο ενδιαφέρον και για τις μουσικές σκηνές


Η παράσταση «Γκαγκαντίν», με τους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά στην Ακτή Πειραιώς, έχει ήδη υψηλότατο αριθμό κρατήσεων για τις γιορτές. Η επιχείρηση αποφάσισε να μην ανεβάσει την τιμή της φιάλης, η οποία θα παραμείνει στα 140 ευρώ (κομπλέ στα τέσσερα άτομα).


Εκτός από Παρασκευή και Σάββατο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα βρεθούν στη σκηνή του Διογένης Στούντιο την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι τιμές των εισιτηρίων για την παράστασή τους θα παραμείνουν ως έχουν, από 15 μέχρι 35 ευρώ (με ποτό), ενώ η τιμή της φιάλης εκτός εισιτηρίου κυμαίνεται από 70 έως 75 ευρώ.
 
– Μην αναζητήσετε την Αννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο στις μεγάλες πίστες, καθώς -ως γνωστόν- η παράστασή τους είναι μουσικοθεατρική και ανεβαίνει στο ανακαινισμένο Pantheon Theater από Παρασκευή έως Κυριακή, με εισιτήρια θεάματος που ξεκινούν από 15 και φτάνουν τα 50 ευρώ. 


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...