Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Παρασκευή 27/12/2013


ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε με το παραμικρό που γίνεται, εκτός αν θέλετε κάθε μέρα να υποφέρετε από τους γνωστούς σας πονοκεφάλους. Αφήστε και τους άλλους που σας περιβάλλουν να προβληματιστούν, αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας πιέζουν είναι δικά τους και όχι δικά σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε πάντα τη λύση για τα λάθη άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δεν θα τρέξουν, όπως τρέχετε γι’ αυτούς. Να θυμάστε πως οι επιθυμίες σας διατηρούν αναμμένη τη φλόγα και το πάθος που έχετε να κατακτήσετε την κορυφή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε την επανάστασή σας στον εργασιακό τομέα, καθώς μπορείτε ακόμα και με λίγες απλές κινήσεις να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε, να γίνετε πιο μεθοδικοί και να κινηθείτε αποφασιστικά προς την κορυφή, με δικές σας πρωτοβουλίες που θα τύχουν την αποδοχή και των γύρω σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε κάνοντας τα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση, ενώ αρχίστε να μαζεύεστε, περιορίζοντας στο έπακρο τα έξοδά σας, που είχατε αυξήσει για ένα μεγάλο διάστημα. Δεν αποκλείεται να κάνετε και αγορές που είχατε προγραμματίσει, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα.


ΛΕΩΝ: Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξετε τις ικανότητές σας, οπότε εργαστείτε για την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών σας. Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως η τύχη λειτουργεί πάντα με το μέρος σας και ακόμα και στα πιο δύσκολα φροντίζετε να έχετε θετικό αποτέλεσμα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν η σχέση με τον σύντροφό σας πέρασε μέσα από «καταιγίδες» και επέζησε, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και πάλι. Δημιουργήστε καινούργιες βάσεις και μεταμορφώστε τη συναισθηματική σας ζωή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει, και αυτό είναι ο τρόπος που βλέπετε πλέον τον σύντροφό σας.


ΖΥΓΟΣ: Πιο ειλικρινείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε. Ξαναβρίσκετε το κέφι σας για παιχνίδια και θα νιώθετε όλο και περισσότερο ερωτευμένοι. Η φλόγα του πάθους σας εύκολα μπορεί… να έχει θύματα, αφού ο σύντροφός σας δύσκολα θα αντισταθεί στο σεξαπίλ σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τα ξεχωριστά συναισθήματα που νιώθετε, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και κυρίως μιλήστε γι’ αυτά που πέρασαν και γι’ αυτά που νιώθετε ότι έρχονται. Η αναβάθμιση της σχέσης σας είναι σημαντική και τώρα που έχει αρχίσει η βελτιώσή της, προσέξτε να μην τα θαλασσώσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα, όμως φροντίστε να μην ενθουσιαστείτε υπέρ του δέοντος και προχωρήσετε πολύ γρήγορα παρακάτω, χωρίς να αφήσετε μια περίοδος δοκιμασίας ώστε να διαπιστώσετε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή όχι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα σας πάρει το μυαλό και την καρδιά και θα ζήσετε μαζί του ένα παθιασμένο έρωτα. Μπορεί ήδη να γνωρίζετε αυτό το πρόσωπο αλλά μέχρι στιγμής να μην το είχατε προσέξει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντοπίστε τα αδύνατά σας σημεία για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους. Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας και μην προκαλείτε τον φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ό,τι κάνετε. Δεν φτάνει η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή.


ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον. Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δεν σας βοηθούν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...