Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δεν κρατάει (πια) ούτε τα παιδιά του…

Ο Σπύρος Φουρλάνος μένει ελεύθερος κι ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό!

Ο Γιάννης Αλαφούζος το έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι ο Παναθηναϊκός διέρχεται μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία κι εκ των πραγμάτων πρέπει να «χτίσει» μια νέα ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Βασική και απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να εκμεταλλευτεί το «χρυσάφι» που βγαίνει επί σειρά ετών από την Παιανία και να αξιοποιηθούν τα ταλέντα, ώστε να δημιουργηθεί η επόμενη μεγάλη γενιά παικτών που είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου. Στη θεωρία τα πράγματα είναι κάπως έτσι, αλλά στην πράξη διαφέρουν. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πλέον σε θέση να κρατήσει ούτε τα «παιδιά» του, ώστε να μην αναγκάζεται να παίρνει παίκτες αμφιβόλου αξίας από το εξωτερικό, όπως έγινε φέτος σε πολλές περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστικές τις επιλογές του Ιανουαρίου. Το (πλέον) τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Σπύρος Φουρλάνος που ετοιμάζεται να τραβήξει το καλοκαίρι για άλλες πολιτείες.

Οι «πράσινοι» άφησαν τον χρόνο να κυλήσει και δεν επέκτειναν το συμβόλαιό του όταν έπρεπε, με αποτέλεσμα τώρα να είναι αργά. Ο 20χρονος μέσος μένει ελεύθερος και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, με την Μπριζ του Βελγίου να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του – εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου. Το μόνος… κέρδος του Παναθηναϊκού θα είναι λίγα χρήματα για τα «τροφεία» του παίκτη έχοντάς τον τόσα χρόνια στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η πληροφορία ότι η Μπεσίκτας είναι πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του Ούγκο Βιάνα, ενός παίκτη που φέρεται να  απασχόλησε τον Παναθηναϊκό εν όψει του καλοκαιριού, φαντάζει ως απόλυτα φυσιολογική. Το σάιτ merhabahaber.com έγραψε ότι ο παίκτης απάντησε θετικά στην Μπεσίκτας, αν και είχε πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και από ομάδες των ΗΠΑ και του Κατάρ. Το όνομα του Παναθηναϊκού δεν αναγράφηκε πουθενά…

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Σισοκό

Το επόμενο 24ωρο θα κριθεί η συμμετοχή του Σισοκό στο ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Ο Ιβοριανός άσος απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση, επειδή ταλαιπωρείται από ίωση, και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, καθώς αν η κατάστασή του μείνει ίδια μέχρι αύριο, τότε ο Φάμπρι θα αναγκαστεί να τον αποκλείσει από την αποστολή χάνοντας ένα πολύ σημαντικό «εργαλείο» του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ταμπάκης, Πίντο και Σεϊταρίδης, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Κοτσόλης, όπως επίσης οι Μαυρίας και Βιτόλο. Δεν υπολογίζεται ο Χαμπίμπ Σο που αποβλήθηκε στην Τούμπα. Θέση στην ενδεκάδα μετά από 2,5 μήνες διεκδικεί με αξιώσεις ο νεαρός Διαμάντης Χουχούμης, στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...