Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

«Πελαργίτιδα» στη showbiz!

Οι επώνυμοι που θα αποκτήσουν σύντομα μωράκι και οι φήμες για την Ηλιάδη και τον Γκέντσογλου.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πανέμορφη σύζυγος του τραγουδιστή είναι ξανά έγκυος, γεγονός που έχει στείλει στον έβδομο ουρανό τον -ήδη μία φορά- χαζομπαμπά. Μάλιστα, στις 7 Φεβρουαρίου ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, ο μικρός Γιώργος, θα γίνει ενός έτους.

Τόσο ο Νίνο όσο και η Χρυσή λατρεύουν τα παιδιά και μάλιστα αυτό που θέλουν αμφότεροι είναι να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια. «Μακάρι να έρθει και δεύτερο μωρό με το καλό. Δύο – τρία παιδιά είναι πολύ ωραία» είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής… προφητεύοντας τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Οσο για τη γυναίκα της ζωής του; Ο καλλιτέχνης δηλώνει ότι είναι «γεννημένη μητέρα», η οποία τώρα καλείται για δεύτερη φορά να βιώσει την υπέροχη εμπειρία της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. 

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι χαμηλών τόνων. Ο τραγουδιστής και η Χρυσή παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2012 με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα στην Κάτω Κηφισιά. Μάλιστα, η όμορφη σύζυγός του ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

 Τα χαμόγελα της Θέλξης

Εκτός όμως από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, η… επιδημία εγκυμοσύνης έχει «εξαπλωθεί» στην ελληνική σόουμπιζ. Η Θέλξη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Παύλος Γιαβής ζουν την απόλυτη ευτυχία και περιμένουν τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Οσοι την ξέρουν λένε πως από τη στιγμή που έμαθε τη χαρμόσυνη είδηση προσέχει τη διατροφή της, αλλά και τις μετακινήσεις της. Ωστόσο, επειδή λατρεύει τα ταξίδια, μέχρι χτες βρισκόταν στη Βαρκελώνη απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα φλας και τις κάμερες. Στην εγκυμοσύνη της πάντως οφείλεται και το γεγονός ότι η όμορφη τραγουδίστρια έχει καιρό να κάνει κάποια νυχτερινή έξοδο. Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν το ζευγάρι μέσα στους επόμενους μήνες να επισημοποιεί τη σχέση του με πολιτικό γάμο.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Ξανά μαμά η Τσιμτσιλή, έγγυος πάλι(;) Αγγελική

Μανούλα για δεύτερη φορά θα γίνει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μόλις οκτώ μήνες από τον ερχομό της πρωτότοκης κόρης της ετοιμάζεται να υποδεχτεί ξανά τον πελαργό, μεγαλώνοντας κατά ένα μέλος την οικογένειά της. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός είναι πολύ χαρούμενοι με το ευτυχές γεγονός, το οποίο μοιράστηκαν με τα οικεία τους πρόσωπα. Την ίδια στιγμή έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν τη βάφτιση της κορούλας τους, η οποία θα πάρει το όνομα Παναγιώτα και θα τη φωνάζουν Νάγια.

Τελευταία στη λίστα του… πελαργού η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αν τελικά ισχύουν τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν προσέξει πως τον τελευταίο καιρό προτιμάει τα ριχτά μπλουζάκια που κρύβουν επιμελώς την… κοιλίτσα της.  Οι συνομιλίες της μέσω twitter με τον Σάββα Γκέντσογλου (τις οποίες παρακολουθεί και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα) κρύβουν… αινίγματα, καθώς η Αγγελική χρησιμοποιεί συχνά τη φράση «το μωρό σου». Πολλοί υποστηρίζουν πως δεν τους επισκέφτηκε μόνο ο Αγιος Βασίλης αυτές τις γιορτές, αλλά και ο πελαργός. Η Αγγελική έχει ήδη έναν γιο, τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...