Υπόσχεση για (online) γέλιο

Ο Ομηρος Ευστρατιάδης ετοιμάζει διαδικτυακό κανάλι με πρωταγωνιστές πρόσωπα της trash TV.

Επιστρέφει η λεγόμενη trash TV μέσω Διαδικτύου! Ο Ομηρος Ευστρατιάδης ετοιμάζει το δικό του διαδικτυακό κανάλι και «δίνει βήμα» ξανά στον «εθνικό σταρ», τον Κατέλη, τον Ταμπάκη, την κυρία Ελισάβετ και άλλες γνώριμες, cult φυσιογνωμίες της τηλεόρασης.

Στα μέσα Μαρτίου θα ξεκινήσει στο Διαδίκτυο ένα νέο κανάλι, το Cult Channel, το οποίο θα φέρει τη σφραγίδα του Ομήρου Ευστρατιάδη. Ο γνωστός σκηνοθέτης, που τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια συνέδεσε το όνομά του με τις τηλεοπτικές εκπομπές της Αννίτας Πάνια, αποφάσισε να επαναφέρει στην τηλεοπτική δράση όλα εκείνα τα πρόσωπα που με τον δικό τους τρόπο πρόσφεραν γέλιο στα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, κυρίως μετά το 1995 μέχρι τα τέλη της πρώτης δεκαετίας του 2000.

Οπως πληροφορηθήκαμε, ανάμεσα στα πρόσωπα που θα έχουν δική τους εκπομπή στο εν λόγω διαδικτυακό κανάλι θα είναι ο «εθνικός σταρ» Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, ο οποίος θα κάνει και πάλι την εκπομπή του «Το φτυάρι», ο Νίκος Κατέλης σε ρόλο newscaster, o Γιώργος Ταμπάκης που θα παραδίδει μαθήματα αυτοάμυνας και… ορθοφωνίας, η κυρία Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με εκπομπή… όπερας, αλλά και η Πέπη Τσεσμελή και ο Πέτρος Λεωτσάκος, οι οποίοι θα κάνουν τηλεοπτικά μαγειρέματα.

«Η τηλεόραση πλέον είναι γεμάτη τούρκικα και αυτό που λείπει είναι το γέλιο. Θέλω να κάνω τον κόσμο να χαμογελάσει ξανά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε…» δήλωσε ο Ομηρος Ευστρατιάδης στην «Espresso».

AΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ