Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Το σπίτι στην Πάτμο όπου κάνει διακοπές το κορίτσι του Ολάντ

Η Γκαγέ προτιμά την Ελλάδα, όπως και η «επίσημη» του Γάλλου προέδρου Τριερβελέρ.


Το «κρυφό» ερωτικό ειδύλλιό της με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ μπορεί να έκανε ράκος την «επίσημη αγαπημένη» Βαλερί Τριερβελέρ, όμως η εντυπωσιακή Ζιλί Γκαγέ, που το όνομά της κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει κάτι που τη συνδέει με την… αντίζηλό της! Και αυτό δεν είναι άλλο από την κοινή τους αγάπη για τις ελληνικές παραλίες.


Τον περασμένο Ιούλιο η δημοσιογράφος του «Paris Match» δεν γνώριζε ακόμη τι της… ξημέρωνε και πίστευε πως ο σύντροφός της είχε παραμείνει στο Παρίσι για δουλειές, ενώ εκείνος -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- απολάμβανε τρυφερά τετ-α-τετ με τη μυστική ερωμένη του. Η Βαλερί είχε φτάσει ινκόγκνιτο στην Ελλάδα, μαζί με τους τρεις γιους της (από τον δεύτερο γάμο της), ηλικίας 16, 18 και 20 ετών, και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ερμιόνη της Αργολίδας, όπου διέμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Barcelo Hydra Beach Ermioni».


Την Ελλάδα προτιμά «φανατικά» για τις διακοπές της και η Γαλλίδα ηθοποιός, η οποία παραθέριζε στην Πάτμο με τον Αργεντινό πρώην σύζυγό της, συγγραφέα και σκηνοθέτη Σαντιάγο Αμιγκορένα και τα δύο τους παιδιά. Η λατρεία του ζευγαριού για το νησί της Αποκάλυψης ήταν τέτοια που έπειτα από χρόνια επισκέψεων αγόρασαν μια πολυτελή εξοχική κατοικία στη Χώρα, κοντά στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Μιλώντας στην «Espresso» ο δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόικος τόνισε ότι η συγκεκριμένη οικία ανήκε αρχικά σε μια πλούσια οικογένεια Αιγυπτίων


«Πάντα φιλική»


«Το σπίτι βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, που έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και βρίσκεται κοντά στο μοναστήρι. Στην αρχή το είχε εύπορη οικογένεια από την Αίγυπτο, η οποία το πούλησε σε έναν Πάτμιο, τον Αλέξανδρο Μωραΐτη. Εκείνος στη συνέχεια το πούλησε σε μια οικογένεια Γάλλων, η οποία δεν μπόρεσε να το συντηρήσει κι έτσι έφτασε στα χέρια του Σαντιάγο Αμιγκορένα. Η Ζιλί Γκαγέ ήταν πάντα πολύ φιλική, κοινωνική και ευδιάθετη, ενώ της άρεσε να δέχεται κόσμο στο σπίτι».


Σύμφωνα με τον κ. Στόικο, το σπίτι αυτό έχει προσόψεις προς όλες τις πλευρές του δρόμου: «Εχει αναπαλαιωθεί από τεχνίτες του οικισμού της Χώρας, οι οποίοι ασχολούνται μόνο με την ανακαίνιση παραδοσιακών σπιτιών. Είναι μεγάλο, στενόμακρο και έχει μια μεγάλη κεντρική αυλή και δύο οικήματα -ένα δεξιά και ένα αριστερά-, το καθένα από τα οποία έχει τέσσερα δωμάτια. Πριν από λίγο καιρό ερχόταν και η ίδια η Γκαγέ και παραθέριζε ένα μήνα, ενώ τώρα έρχεται μόνο ο πρώην σύζυγός της με τη μητέρα του με τα δύο παιδιά του».


Στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον Αμιγκορένα αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Πάτμου Ιωάννης Σημαντήρης, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στη Χώρα: «Είμαστε φίλοι, κάνουμε παρέα με τον Σαντιάγο όποτε έρχεται στο νησί και έρχεται πολύ συχνά. Λατρεύει την Πάτμο, ενώ και η Γκαγέ, ακόμα κι όταν χώρισαν, συνέχισε να παραθερίζει εδώ με τα παιδιά της».


Ο Αριστείδης Γρύλλης, εξάλλου, ιδιοκτήτης επιχείρησης moto rent, ανέφερε ότι ήταν πελάτες του και μάλιστα νοίκιαζαν βέσπα που ήταν το αγαπημένο τους όχημα για όλο το μήνα που παρέμεναν στο νησί, σύμφωνα με το patmostimes.gr.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ



 


Η Βαλερί Τριερβελέρ μόλις βγήκε από το νοσοκομείο άρχισε αμέσως τα τιτιβίσματα


Σε παζάρια για πίστωση χρόνου βρίσκονται ο Φρανσουά Ολάντ και η Βαλερί Τριερβελέρ. Αυτό αποκαλύπτει ρεπορτάζ του «Paris Match», του περιοδικού όπου η Τριερβελέρ εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, συμπληρώνοντας το ερώτημα «χρόνο για τι;». Βασιζόμενο προφανώς σε συζητήσεις που είχε η Τριερβελέρ με συναδέλφους της, το περιοδικό περιγράφει γλαφυρά την ψυχολογική κατάσταση της και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι γνωρίζει πως η σχέση τους έχει τελειώσει. «Χρειάζεται χρόνο, χρόνια, για να καταπιεί το πιο βίαιο σοκ της ζωής της, την απιστία του άνδρα με τον οποίο ήταν σύντροφοι για οκτώ χρόνια. Το χειρότερο ήταν ότι ανακάλυψε από τα δημοσιεύματα ότι η σχέση με τη Ζιλί Γκαγέ είχε ξεκινήσει πριν από τις εκλογές».


Επίσης το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι στη μισάωρη επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Ολάντ στο νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης, έδειξε να μην έχει ακόμα καταλήξει πώς θα διαχειριστεί το θέμα που έχει προκύψει μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Closer», ενώ διαψεύδει ότι η δημοσιογράφος δέχτηκε επίσκεψη από την πρώην Σεγκολέν Ρουαγιάλ, τη μητέρα των παιδιών του Γάλλου προέδρου.


Η 48χρονη Τριερβελέρ, αφού πήρε εξιτήριο το Σάββατο, μεταφέρθηκε με λιμουζίνα στην προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν, κοντά στο ανάκτορο των Βερσαλιών, «όπου πρόκειται να αναπαυθεί για μερικές ημέρες», σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου της. Με το που βγήκε από το νοσοκομείο η δημοσιογράφος μπήκε στο twitter. «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης και τις ευχές. Είμαι πολύ συγκινημένη» έγραψε χαρακτηριστικά.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...