Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Με… βέρα στο δεξί «έκλεψαν την παράσταση»

Πιάστηκαν χεράκι χεράκι και το έριξαν έξω παρακολουθώντας θεατρικές πρεμιέρες – και όχι μόνο.

Οι παντρεμένοι όχι μόνο έχουν ψυχή, αλλά και κέφι για διασκέδαση και εξόδους. Το βράδυ της Δευτέρας δεν ήταν λίγα τα επώνυμα ζευγάρια που πιάστηκαν χεράκι χεράκι και παρακολούθησαν θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες, ενώ κάποιες σύζυγοι απόλαυσαν το έτερόν τους ήμισυ επί το έργον.

Ο… Αμλετ τούς φέρνει πιο κοντά

Με ένα τρυφερό φιλί συνεχάρη η Αθηνά Μαξίμου στο τέλος της παράστασης «Μόνος με τον Αμλετ» τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη που πρωταγωνιστεί στον μονόλογο. Στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά πάντως βρέθηκαν και άλλα λαμπερά ζευγάρια. Ο Χρήστος Λούλης με την Εμιλυ Κολιανδρή ήταν από τους πιο καλοντυμένους και στιλάτους. Οι δυο τους ετοιμάζονται να συμπρωταγωνιστήσουν το καλοκαίρι στα «Παντρολογήματα» του Γκόγκολ και μάλιστα θα τους σκηνοθετήσει ο Γιάννης Μπέζος, που βρέθηκε κι εκείνος στην παράσταση του Χειλάκη, μαζί με τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη.

Από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια που παρακολούθησαν το έργο ήταν και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης με τη σύζυγό του Ευσταθία Τσαπαρέλη, ενώ το «παρών» έδωσαν και ο Γιάννης Στάνκογλου με τη σύζυγό του Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, η οποία μάλιστα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους.

Ενα πούρο για την κυρία… Πουαρό

Κρατώντας ένα πούρο, σήμα κατατεθέν του θρυλικού ντετέκτιβ, η Σοφία Παυλίδου πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Καλώς ήρθατε, ντετέκτιβ Πουαρό» στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Η όμορφη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα του… στεφανιού της και μάλιστα στο τέλος φωτογραφήθηκε μαζί του, παίρνοντας… θεατράλε πόζα.

Τις περιπέτειες του ντετέκτιβ παρακολούθησε και ο φρεσκο-αρραβωνιασμένος Γιώργος Παράσχος με την αγαπημένη του Χρύσα Κροκίδα. Ο ηθοποιός, που συμμετέχει με επιτυχία στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, πριν από λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του επί σκηνής του Shamone, όπου συμμετέχει στην παράσταση «Παραμύθια μάντολες».

«One Mark show» για… δύο

Χεράκι χεράκι με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Σαμαρά εμφανίστηκε στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Ρεξ ο Ανδρέας Στάμος. Ο τραγουδιστής και η συνάδελφός του, που παντρεύτηκαν το 2010, είναι από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της showbiz, καθώς ακόμη και η σχέση τους (άρχισε το 2007) είχε καταφέρει να κρατηθεί μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στον ίδιο χώρο πάντως είδαμε και τον δημιουργό των Master Tempo, Πέτρο Δινάλη, που συνοδευόταν από εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία μάλλον έκανε υπερβολική εμφάνιση, αφού φορούσε κόκκινο φόρεμα, λευκό γούνινο πανωφόρι και χρυσά πέδιλα.

Μια ντάμα στον κινηματογράφο

Καιρό είχαμε να δούμε την Μπέττυ Αρβανίτη σε κάποιο κοσμικό κάλεσμα. Η άλλοτε εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια παρακολούθησε μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» της Ελίνας Ψύκου. Ο πολιτικός μηχανικός και μεταφραστής είναι ο τρίτος σύζυγος της ηθοποιού και μάλιστα μαζί διατηρούν εταιρία θεατρικών παραγωγών.

Αφησαν τα… καγκουρό κι επέστρεψαν

Εκεί που το πήραμε απόφαση ότι η Ρίκα Βαγιάννη εγκατέλειψε για πάντα την Ελλάδα προκειμένου να ζήσει στη μακρινή Αυστραλία, να σου τη η δημοσιογράφος να σουλατσάρει στην αθηναϊκή νύχτα. Συγκεκριμένα, η Ρίκα και ο σύζυγός της Νίκος Στεφανής παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα του έργου «Καλώς ήρθατε, ντετέκτιβ Πουαρό» και μοίρασαν χαμόγελα. Το ζευγάρι, αν και είχε αποφασίσει να μείνει μόνιμα στη χώρα των καγκουρό, φαίνεται πως κάνει ξανά σκέψεις για επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...