Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μονόπετρο στη Τζορτζίνα αξίας 4.300.000 ευρώ

Με μονόπετρο δαχτυλίδι που θα το ζήλευε ακόμα και...

Γλυκερία και Παπαμακαρίου ενώνουν τις φωνές τους στην ιστορική Οδό Λυσίου στην...

Η Γλυκερία ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μαριάννα...

Εγιναν από 58… χωριά χωριάτες στο ΠΑΣΟΚ

Εντάσεις και πολλές αιχμές στο εσωτερικό του Κινήματος.

Αποφασισμένος να προχωρήσει στο εγχείρημα της «Ελιάς» εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Πανελλαδική Σύσκεψη των Γραμματειών των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», παρά τις ισχυρές ενστάσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος.


Το Σάββατο συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο και κατά τη συνεδρίαση εκφράστηκαν επιφυλάξεις και προβληματισμός ως προς τις προθέσεις των «58» απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, με χαρακτηριστικότερες τις παρεμβάσεις των Φώφη Γεννηματά, Θάνου Μωραΐτη και Μιχάλη Καρχιμάκη.


Ο Θάνος Μωραΐτης ανέφερε ότι «υπάρχουν ευθύνες που φτάσαμε σήμερα να συζητάμε όλα αυτά», αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την ηγεσία του κόμματος. «Πορευτήκαμε χωρίς στρατηγική και με τακτικισμούς για να προσεγγίσουμε το θέμα της δημοκρατικής παράταξης» είπε. Επιπλέον, υποστήριξε ότι οι «58» απέτυχαν στον στρατηγικό τους στόχο, να φέρουν στο ίδιο τραπέζι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ.


Η Φώφη Γεννηματά (φωτό) σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ούτε διαλύεται ούτε χαρίζεται ούτε ψάχνει να κρυφτεί και τόνισε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι «58» τη θέση τους για το εάν αποσκοπούν στο να γίνουν κόμμα. Τάχθηκε υπέρ της συμπαράταξης με τις δυνάμεις του χώρου, «αλλά όχι των δυνάμεων που θέλουν τη διάλυσή μας».


Εντονη κριτική απέναντι στους «58» άσκησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, τονίζοντας ότι «δεν μπορούν να αμφισβητούν το ΠΑΣΟΚ θεωρώντας το σαν μίασμα ούτε να υποδεικνύουν τη διάλυσή του».


Ζοφερή και επικίνδυνη χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την κατάσταση της χώρας μιλώντας σε εκδήλωση του Κινήματος χθες. Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι η χώρα «με χίλιους κόπους και βάσανα ετοιμάζεται να κερδίσει το στοίχημα της οικονομίας και της οριστικής εξόδου από την κρίση. Φάγαμε τον γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά του» ανέφερε και συνέχισε: «Ακυρώνονται με πάθος από τη μεριά της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένων θυλάκων οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις κοινωνικής συναίνεσης».


Τέλος, άσκησε κριτική στη ΔΗΜ.ΑΡ., ενώ άφησε ανοιχτό «παράθυρο» για όσους θέλουν να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...