Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τρίτη 28/1/2014

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή θα σας οδηγήσει σε καινούργια παιχνίδια και νέους ρόλους. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε, αλλά και οι επαφές σας θα είναι υπεραρκετές και με ποιότητα. Μην προεξοφλείτε τα λόγια του συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί.


ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, αποφύγετε να προβείτε σε βιαστικές και επιπόλαιες αλλαγές. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά τους να παραδεχθούν και οι άλλοι τις δικές τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα συμβάλλει ώστε να εμφανιστούν νέες αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, αλλά θα μεγαλώσει και τον κοινωνικό σας κύκλο. Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αντιθέτως αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κανείς δεν έχει αντίρρηση να γλεντήσετε και να ξεσκάσετε, αφού νιώθετε πως είστε πιεσμένοι, αλλά πριν ανοιχτείτε και κατασταλάξετε καλό θα ήταν να επιλέξτε την ποιότητα. Μη στηριχτείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε ότι συμβαίνουν.


ΛΕΩΝ: Επικοινωνήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί εκτός του ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιων θεμάτων σας, θα είναι και ευχάριστα για εσάς. Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε λίγο πιο εγωιστικά, χωρίς όμως να λέτε ή να κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κατασταλάξτε στις απόψεις και στα πιστεύω σας και μην παρασύρεστε από τα λεγόμενα των άλλων. Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές, θα είστε περισσότερο ικανοποιημένοι.


ΖΥΓΟΣ: Τα βιώματα που θα έχετε θα είναι ενδιαφέροντα. Μερικά από αυτά θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, ενώ κάποια άλλα θα σας προβληματίσουν και θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές. Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να είστε υπερβολικά ανέμελοι, γιατί οι πράξεις σας θα έχουν επιπτώσεις. Διατηρήστε κάποια στεγανά που θα σας δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν. Μην τάζετε ό,τι δεν μπορείτε να κάνετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας προτερήματα και θα νιώσετε πολύ καλά. Διασκεδάστε και φλερτάρετε όσο θέλετε, μη βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν ρόλο στην καριέρα σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν εσείς παραμένετε αμετακίνητοι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας, βρείτε τρόπους να τα λύσετε και μη μένετε παθητικοί. Θίξτε τα κακώς κείμενα, χωρίς όμως εκνευρισμούς και εντάσεις, ώστε να βρεθεί τελικά το δίκαιο. Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας για να μη γίνουν δύσπιστοι μαζί σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να ξεχάσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχτείτε τις αδυναμίες σας, αφού δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές. Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε σκέψεις άτοπες.


ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αλλάξτε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση με θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας «καίνε» και θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...