Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Χορεύοντας με τους stars στην…Τροία

Ωραία Ελένη στο θέατρο η Δούκισσα Νομικού, θεά Αφροδίτη η Ντορέττα Παπαδημητρίου, έτοιμες για πόλεμο.

Η Ωραία Ελένη και το αμόρε της ο Πάρης, η Πενθεσίλεια και ο παντοδύναμος Δίας από τις 9 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στο θέατρο Παλλάς. Η νέα παραγωγή της θεατρικής σκηνής (σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και κείμενο Στρατή Πασχάλη) «Τρωικός Πόλεμος» ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Οπως δήλωσαν χτες οι λαμπεροί της συντελεστές στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, όλοι τους είναι ετοιμοπόλεμοι για τη νέα αυτή θεατρική πρόκληση.

Η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Γιώργος Νούσης και ο Νικόλαος Καραγκιαούρης συνθέτουν το πρωταγωνιστικό καστ.

«Ούτε στα πιο κρυφά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα μπορούσα να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους» είπε η παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars 4» Δούκισσα Νομικού σχολιάζοντας την παρθενική της εμφάνιση στο σανίδι. Συγκινημένη η Ωραία Ελένη της παράστασης υποστήριξε πως επί σκηνής δίνει τον καλύτερό της εαυτό υποδυόμενη μια μυθική προσωπικότητα. Μάλιστα η όμορφη ηθοποιός πλέον (η οποία την περίοδο αυτή πρωταγωνιστεί και στο φιλμ του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Λιμουζίνα») αποτέλεσε προσωπική επιλογή της Σοφίας Σπυράτου για  το καστ του θιάσου.

Στο πλευρό της γοητευτικής Δούκισσας ήταν και ο θεατρικός της παρτενέρ Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος ενσαρκώνει τον Πάρη. Ο ηθοποιός τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος γι’ αυτή τη συνεργασία. Οι δυο τους μάλιστα κατέφθασαν μαζί στο Παλλάς, ενώ ο γοητευτικός καλλιτέχνις πριν από τη συνέντευξη Τύπου απέφυγε τα πολλά πολλά με την Ντορέττα Παπαδημητρίου (κυκλοφορούν φήμες ότι είναι και πάλι μαζί, ωστόσο κανείς τους δεν το έχει επιβεβαιώσει).

«Είναι η πρώτη φορά που για τις ανάγκες ενός ρόλου καλούμαι να κάνω
ακροβατικά, αλλά και να τραγουδήσω» σχολίασε η Ντορέττα, που ενσαρκώνει δύο ρόλους, αυτούς της θεάς Αφροδίτης και της βασίλισσας των Αμαζόνων Πενθεσίλειας, ενώ αποκάλυψε πως ο «Τρωικός Πόλεμος» είναι ίσως το μοναδικό θέαμα που τα παιδιά της θα παρακολουθήσουν με χαρά.

Στην παράσταση, όπως τονίστηκε, σχεδόν όλοι κλήθηκαν να κάνουν ακροβατικά, ενώ οι χορευτές -κάτι που δεν συνηθίζεται- θα έχουν τις δικές τους ατάκες.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Μανόλη Παντελιδάκη. Μάλιστα στη δημιουργία των κοστουμιών τον βοήθησε η Ελληνίδα σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε. Να σημειωθεί πως στην παράσταση τον Εκτορα ενσαρκώνει ο Μάξιμος Μουμούρης, τον Αχιλλέα ο Γιώργος Νούσης, ενώ τον θεό Δία ο Νικόλαος Καραγκιαούρης.

ΓΙΩΤΑ ΒΑΖΟΥΡΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...