Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Λάκης περνά στο «Διά Ταύτα»

Από τις 12 Φεβρουαρίου ο Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha με πρωταγωνιστές τη θρυλική «χήρα Μήτση» και τον αστυνόμο «Φευγουλέα».

«Χτυπούσατε, κυρία μου, την οικιακή βοηθό;» ρωτά ως πρόεδρος του δικαστηρίου ο Κώστας Κόκλας. «Τη χτυπούσα, αλλά με τσάντα Chanel. Τριάντα έξι χιλιάδες ευρώ έκανε, κύριε πρόεδρε. Είναι αχάριστη και μόνο που δεν το σκέφτηκε» λέει σε έξαλλη κατάσταση η κυρία Γρουμπουλάκη. Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η νέα κωμική σειρά του Alpha «Διά ταύτα» που ξεκινά την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 21.00 και θα ολοκληρωθεί σε δώδεκα σπαρταριστά επεισόδια-αυτόφωρα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μίλησε για το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα που μεταφέρει τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» σε μια αίθουσα δικαστηρίου. Τα γυρίσματα της σειράς διήρκεσαν τέσσερις μήνες, με τον Λάκη Λαζόπουλο να υποδύεται άλλοτε τον αστυνόμο Φευγουλέα, άλλοτε τη χήρα Μήτση και άλλοτε τον Τζίμη. Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος, ήταν τόση η δημιουργικότητα όλων των συντελεστών του σίριαλ που τις πρώτες ημέρες «χτύπησαν» ακόμη και πενήντα έξι (!) ώρες γύρισμα σερί, με μικρά διαλείμματα.

Από τη σειρά θα περάσουν ως γκεστ οι Γιάννης Μπέζος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ελένη Καστάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Ελένη Γερασιμίδου, Τάκης Ζαχαράτος, αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαρά με τον Λάκη Γαβαλά. «Διανύουμε μια εποχή που συγκεκριμένοι άνθρωποι έγιναν ρόλοι και οι ρόλοι άνθρωποι. Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι μια πραγματικότητα μέσα στη ζωή μας. Ο Λάκης Γαβαλάς μπήκε στη φυλακή. Η κυρία Γρουμπουλάκη με τον φόβο της φυλακής ρωτά έναν άνθρωπο του κύκλου της, όπως ο Λάκης, πώς είναι να μένεις στον Κορυδαλλό» εξήγησε ο καλλιτέχνης, όταν ρωτήθηκε γιατί επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι celebrities να συμμετάσχουν στο σίριαλ.

Να πούμε ότι η σειρά «Διά ταύτα» θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με καινούργιες ιστορίες από το αυτόφωρο.

Επιστρέφει το «Τσαντίρι»

Μέσα στον Φεβρουάριο, συγκεκριμένα στις 18 του μήνα, θα βγει «στον αέρα» και το πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της σεζόν. Το ταξίδι της εκπομπής θα ξεκινήσει από την Αθήνα, θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη και θα καταλήξει στη Μυτιλήνη. Συνολικά θα δούμε τέσσερα «Τσαντίρια»/ Οπως αποκάλυψε ο Λάκης Λαζόόυλος, έκανε προσπάθειες ώστε ένα απ’ όλα να βγει από το Καστελόριζο, αλλά υπήρξαν δυσκολίες με το τηλεοπτικό σήμα.

Οπως κάνει και μέσα από τις εκπομπές του, ο Λάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη ζοφερή πραγματικότητα. «Πήγα στην παράσταση για τη Βέμπο, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρινέλλα, και το έργο αρχίζει με τη φράση που ακούστηκε τότε στο ραδιόφωνο: “Μπήκαν, Ελληνες, οι Γερμανοί. Από εδώ και το εξής ό,τι ακούγεται θα είναι ψέματα”» είπε παραλληλίζοντας το τότε με το σήμερα. Τέλος, τόνισε ότι η κατάσταση πλέον έχει «παραεξευτελιστεί» και ότι δεν υπάρχει πλέον άλλη ανοχή από τον κόσμο. «Είναι η τελευταία περίοδος ανοχής» είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του Μαρία που δεν θέλει να λέει την ηλικία της

Είναι η γυναίκα της ζωής του και η πηγή έμπνευσής του. Ατάκες της έχουν κατά καιρούς ενσωματωθεί στα «Τσαντίρια» του και έχουν γίνει σενάριο για σειρές του. Πρόκειται για την περίφημη κυρία Μαρία, τη μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου, που κατέχει… πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του. Και τι είναι αυτό που δεν θέλει να λέει με τίποτα η μαμά του παρουσιαστή; Μα φυσικά την ηλικία της!

Η κυρία Μαρία, που μένει μόνιμα στη Λάρισα, δεν παραπονιέται για τίποτα στον Λάκη και τον αδερφό του Κώστα, αφού τους λατρεύει. Αλλωστε τους μεγάλωσε κάνοντας μεγάλες θυσίες μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Το μόνο που την εξαγριώνει με τα παιδιά της είναι όταν τη ρωτούν πόσων χρόνων είναι. «Αυτά τα έχουμε πει, παιδί μου. Εγινε μια πλημμύρα στο χωριό και χάθηκαν τα χαρτιά της γέννησης μου. Ετσι δεν ξέρω τη χρονολογία» απαντάει με αυστηρό ύφος στον Λάκη, όταν εκείνος επιμένει.

Ο καλλιτέχνης προκειμένου να εκμαιεύσει την απάντηση πολλές φορές ζητάει να μάθει την ηλικία των φιλενάδων της. «Σου είπα, Λάκη, έγινε μεγάλη καταστροφή και χάθηκαν όλα τα χαρτιά γεννήσεως των κατοίκων του χωριού» δηλώνει η κυρία Μαρία και το θέμα κλείνει εκεί, με τον ηθοποιό και τον αδερφό του να αγκαλιάζουν τη μαμά τους γελώντας.

Μάλιστα η φοβερή κυρία Μαρία, που έχει «κολλήσει» εδώ και καιρό σε μια συγκεκριμένη ηλικία, έχει φτάσει στο σημείο, όπως αποκαλύπτει ο Λάκης Λαζόπουλος στους φίλους του, να μην ταξιδεύει με αεροπλάνο για να μη δείχνει την ταυτότητά της. Πώς λοιπόν να μη γίνει αυτή η γυναίκα με τις χαριτωμενιές της πηγή έμπνευσης για εκείνον;

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...