Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Κόκκινο happy end

Η ευτυχισμένη Μάρτα «αποκάλυψε» την παραμονή του Ρομπέρτο (έως το 2018) στο λιμάνι.

Ο φύλακας άγγελος του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Χιμένεθ θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Πειραιά έως το 2018! Η απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο 84ο λεπτό του χθεσινού παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στον (λιγοστό) κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου. Το σύνθημα «Ρομπέρτο αλάνι για πάντα στο λιμάνι» δόνησε την ατμόσφαιρα.


Σε ό,τι αφορά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα πολύ μεγάλο ποσό και συγκεκριμένα 6.000.000 ευρώ! Οι διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την παραμονή του ψηλόσωμου γκολκίπερ (1.92μ.) και μετά την ολοκλήρωση του ετήσιου δανεισμού του είχαν αρχίσει δέκα ημέρες νωρίτερα και το θέμα ολοκληρώθηκε και τυπικά, όπως έγινε γνωστό από τους Πειραιώτες, το βράδυ της Δευτέρας με τις υπογραφές των συμβολαίων. Στην υπόθεση μέτρησε και η επιθυμία του Ισπανού πορτιέρο να μείνει στο λιμάνι, αφού έχει «δεθεί» με την ομάδα και τον κόσμο, αλλά και της γυναίκας του Μάρτα. Η εντυπωσιακή Ισπανίδα φορούσε μάλιστα χθες ένα μεγάλο κόσμημα στον λαιμό που έγραφε happy (σ.σ.: χαρούμενη) προδίδοντας τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρισκόταν μετά την επικύρωση της συμφωνίας. «Ηθελα πάρα πολύ να μείνω» παραδέχτηκε εξάλλου ο Ρομπέρτο βάφοντας κόκκινο το happy end της υπόθεσής του.


Ο Μίτσελ από την πλευρά του τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόκτηση του Ρομπέρτο, ο οποίος πραγματοποιεί τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη καταπληκτική χρονιά. Είναι μεγάλη επιτυχία των διαπραγματεύσεων της ομάδας και αποδεικνύει ότι είμαστε πια στην ελίτ. Επιπλέον ο παίκτης είχε κι άλλες προτάσεις, αλλά προτίμησε να μείνει εδώ». Σχετικά με το αν έχει ζητήσει την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ, ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Το μόνο πράγμα που ζητάω από τη διοίκηση είναι να μείνω εγώ (γέλια)! Ο Κάμπελ είναι ένας παίκτης που είναι δανεικός και δεν γνωρίζω καθόλου αν υπάρχουν ή έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Αρσεναλ. Δεν ξέρουμε επίσης ποια είναι η πρόθεση της ομάδας στην οποία ανήκει. Για την ώρα προέχουν τα αγωνιστικά».


Ανετη νίκη 2-0 υπό το βλέμμα του Μόγες


Υπό το βλέμμα του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μόγες (φωτό), που βρέθηκε στις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τον συνεργάτη του Φιλ Νέβιλ, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 2-0 του Πανιωνίου και έκανε το «12 στα 12» εντός έδρας. Κορυφαίος για την ομάδα του Πειραιά ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 11′, ενώ το άλλο γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Μάρκο Σέποβιτς (18′).


Δοκάρι στο 79′ είχε ο Μητρόπουλος για τους Νεοσμυρνιώτες, που στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, ενώ στο δεύτερο έπαιξαν πιο επιθετικά. Να σημειωθεί πως ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα πραγματοποίησαν οι Μαρκάνο (αλάνθαστος) και Πέρες (ταχύς, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση).


Σκόρερ: Σάμαρης (11′), Σέποβιτς (18′)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης (69′ Πελέ), Κάμπελ, Ολαϊτάν (52′ Πέρες), Σαβιόλα, Σέποβιτς (59′ Ντομίνγκες).


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Πάνος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Μπούζας (77′ Σταυροθανασόπουλος), Λάζνικ (46′ Κολοβός), Αραβίδης, Γιάννου (63′ Ντούνης).

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...