Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο «μετέωρος» Ολλανδός

Ο Στέφενς, φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των οπαδών με την άσχημη εικόνα του ΠΑΟΚ και τις ατυχείς δηλώσεις του.



Ο ενθουσιασμός και οι υψηλές προσδοκίες του καλοκαιριού έγιναν μουρμούρες και αμφισβήτηση. Ο «μύθος» του πολύπειρου Χουμπ Στέφενς δείχνει να καταρρέει και από… ιπτάμενος να είναι πλέον… μετέωρος Ολλανδός.


Ο τεχνικός με το «βαρύ» βιογραφικό, που πήγε στην Τούμπα το καλοκαίρι για να «χτίσει» μια ανταγωνιστική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και στηρίχτηκε πολύ από τη διοίκηση και τον κόσμο, βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ δείχνει να χάνει το παιχνίδι.


Ο «πρωτάρης» στους πάγκους Γιάννης Αναστασίου τού έκανε ματ στη Λεωφόρο. Αποτέλεσμα που έφερε τον ΠΑΟΚ 17 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (με τον οποίο, θεωρητικά, θα μάχονταν για τα «πρωτεία» στο ελληνικό πρωτάθλημα) και μόλις 2 πόντους πάνω από τον αξιόμαχο Ατρόμητο, που «απειλεί» να τον γκρεμίσει από τη δεύτερη θέση.


Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Στέφενς γνώρισε τη δεύτερη ήττα σε ντέρμπι μακριά από την Τούμπα (είχε προηγηθεί η συντριβή από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη). Γενικότερα όμως εκτός έδρας η συγκομιδή του ΠΑΟΚ είναι απογοητευτική (5 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 12 αγώνες) για μια ομάδα που έχει δαπανήσει πολλά χρήματα σε μεταγραφές και θέλει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.


Ο Ιβάν Σαββίδης «άνοιξε» το μπάτζετ ακόμη και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υλοποιώντας τις εισηγήσεις του Ολλανδού. Οι προσθήκες που έγιναν (Μάρτενς, Νάτχο, Μαντούρο, Χούσεν, Ινσαουράλδε, Γκσπούρνινγκ) στο ρόστερ δίνουν, θεωρητικά, κάποια ισχυρά χαρτιά στον Στέφενς. Ομως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν πείθει ότι μπορεί να γυρίσει την παρτίδα.


Μέχρι τώρα οι νεοαποκτηθέντες δεν έχουν κάνει τη διαφορά, ενώ και ταλαντούχοι παίκτες από τις κινήσεις του καλοκαιριού, όπως ο Στοχ και ο Νίνης, είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό.


Η απόδοση του ΠΑΟΚ μοιάζει με… ασανσέρ. Ενδιάμεσα στις «πενταροτεσσάρες» που έκανε με Καλλονή, Βέροια και ΟΦΗ, γνώρισε δυνατές «σφαλιάρες» από Πανιώνιο, Πλατανιά και Παναθηναϊκό. Μάλιστα ο Ολλανδός, αντί να αναζητήσει τα αίτια της τραγικής εμφάνισης στη Λεωφόρο, έριξε το μπαλάκι στη διαιτησία. Μια αντίδραση που έμοιαζε σαν «άσφαιρα πυρά» από την πλευρά του 60χρονου προπονητή. Γιατί πλέον τέτοιο «άλλοθι» δεν μπορεί να στηριχτεί και δεν είναι τυχαίο ότι δεν «υιοθετήθηκε» ούτε από τον επίσημο ΠΑΟΚ.


Είναι άγνωστο το πώς θα αντιδράσει ο Ιβάν Σαββίδης. Μέχρι τώρα πάντως -όποτε τέθηκε θέμα- άπλωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τον Ολλανδό (για τον οποίο να προσθέσουμε ότι του πρόσφερε το καλοκαίρι ένα «ηγεμονικό» συμβόλαιο, με 1.300.000 ευρώ και πολλά μπόνους), ενώ τον στήριξε και στην κόντρα με τον Γκαρσία απομακρύνοντας τον Ουρουγουανό, που είναι παίκτης-σύμβολο για τους οπαδούς της ομάδας.


Το βέβαιο είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει βάλει τον πήχη ψηλά. Ο Στέφενς έχει μια τελευταία ευκαιρία να σώσει (;) την παρτίδα μέσα από τον αγωνιστικό γολγοθά που ακολουθεί. Στις επόμενες 30 ημέρες ο «Δικέφαλος του Βορρά» ουσιαστικά παίζει τον στόχο του Κυπέλλου, την ευρωπαϊκή υπέρβαση (με την Μπενφίκα) και έχει τα ντέρμπι γοήτρου (με Ολυμπιακό και Αρη) στην Τούμπα.


Πόλεμος μέχρι εσχάτων ανάμεσα στον Δώνη και τον «Δικέφαλο»


Nέο επεισόδιο στην κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη (φωτό). Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν χθες, η πλευρά του Ελληνα προπονητή προχώρησε σε μία ακόμη καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ (η οποία μάλιστα λέγεται ότι κοινοποιήθηκε και στην ΟΥΕΦΑ), ζητώντας ουσιαστικά να υπάρξει πολύ βαριά καμπάνα για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επειδή «προσπέρασε» το αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών και κατέφυγε εναντίον του στα πολιτικά δικαστήρια.


Με άλλα λόγια, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ ζητεί να μηδενίζεται η ομάδα και να αφαιρούνται βαθμοί μέχρι να καταβληθούν τα χρήματα που ο ίδιος έχει να παίρνει, βάσει της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου. Στην «αντεπίθεση» του νυν τεχνικού του ΑΠΟΕΛ δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση από την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.


Αυτό που ανακοινώθηκε χθες από τον ΠΑΟΚ ήταν ότι εξαντλήθηκαν και τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπενφίκα (20/02). Επίσης, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους μέχρι και τις 15 του μήνα, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα διατεθούν όσα από αυτά τα εισιτήρια δεν ανανεώθηκαν.
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...