Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Οι τρεις «άγγελοι» για τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Υποψήφιες Γκερέκου, Καϊλή και Μπατζελή.

Αρωμα γυναίκας έχει κατακλύσει τη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να έχει ως υποψήφιες σε τρεις περιφέρειες της χώρας τρεις γυναίκες. Σε σύσκεψη που έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν στο τραπέζι τρία γνωστά από τα παλιά ονόματα.


Εν όψει της μάχης για τις διπλές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, ακολουθώντας «κατά γράμμα» τα σχέδια του Ευάγγελου Βενιζέλου, αποφάσισαν να τις επαναφέρουν στο προσκήνιο, αναθέτοντάς τους ρόλο-κλειδί στις αυτοδιοικητικές κάλπες.


Ο λόγος βεβαίως για τις Εύα Καϊλή, Κατερίνα Μπατζελή και Αντζελα Γκερέκου, οι προθέσεις των οποίων έχουν βολιδοσκοπηθεί ήδη από την «πράσινη» ηγεσία, με τις σχετικές ζυμώσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


Συγκεκριμένα, προτείνουν την Εύα Καϊλή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Αντζελα Γκερέκου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Κατερίνα Μπατζελή για τη Στερεά Ελλάδα. Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι υπό προϋποθέσεις και οι τρεις μπορούν να βρεθούν στον δεύτερο γύρο των εκλογών.


Για την Εύα Καϊλή, με την πολυδιάσπαση στη Ν.Δ., η οποία έχει δύο υποψηφίους, Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα, και με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ισχυρή παρουσία στη συγκεκριμένη περιφέρεια, εκτιμούν πως όχι μόνο μπορεί να περάσει στον δεύτερο γύρο, αλλά να «βάψει πράσινη» την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Η Αντζελα Γκερέκου, από την άλλη, είναι η ιδανική υποψήφια για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Είναι από την Κέρκυρα, είναι αγαπητή σε όλα τα Ιόνια και στη Χαριλάου Τρικούπη πιστεύουν ότι είναι σίγουρη νικήτρια στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Το μόνο που μένει είναι να ξεπεραστούν κάποιες ενστάσεις που εκφράζονται από άλλους πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ.


Η τρίτη υποψήφια γυναίκα φαίνεται πως θα είναι η Κατερίνα Μπατζελή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η πρώην υπουργός θα βρει απέναντί της δύο «γαλάζιες» υποψηφιότητες, αυτές των Μπακογιάννη και Γιαννόπουλου. Στη Χαριλάου Τρικούπη υπολογίζουν πως η κυρία Μπατζελή μπορεί να περάσει στον δεύτερο γύρο.


ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...