Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Οταν οι celebrities δεν έχουν το φωτογραφικό αλάθητο

Οι πόζες των διασήμων που κατέληξαν από απροσεξία στα «χέρια» χιλιάδων θαυμαστών τους σε ολόκληρο τον κόσμο.


Τι συμβαίνει όταν είσαι διάσημος και αντί να στείλεις μια τολμηρή φωτογραφία σου σε inbox ή σε προσωπικό μήνυμα, κατά λάθος την ανεβάζεις στο προφίλ σου σε κοινή θέα; Προτού προλάβεις να την εξαφανίσεις αναπαράγεται σε χρόνο μηδέν και το λάθος που θέλεις να ξεχάσεις υπάρχει στο διαδίκτυο για πάντα. Κάπως έτσι την πάτησαν δεκάδες celebrities, εντός και εκτός συνόρων, τον τελευταίο καιρό. Και επειδή οι περιπτώσεις είναι τόσες που για να καταγραφούν όλες χρειάζονται πολλές… σελίδες, σταχυολογούμε αυτές που έκαναν πάταγο!


Το πιο πρόσφατο λανθασμένο «κλικ», που έκανε τον γύρο του πλανήτη, ήταν αυτό της Nives Celsius, που εκτίναξε πολλούς βαθμούς Κελσίου τη θερμοκρασία όταν ανέβασε σε ένα από τα τέσσερα προφίλ που διατηρεί στο facebook μια εικόνα που ήθελε να τη στείλει σε inbox. Το μοντέλο από την Κροατία, παντρεμένη με ποδοσφαιριστή και μητέρα δύο παιδιών, πόσταρε μια εικόνα από το μπάνιο της, όπου φορούσε μόνο ένα βρεγμένο φανελάκι και οι αναδημοσιεύσεις έπεσαν βροχή σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!


Εκείνη πάντως που σίγουρα εξέθεσε κατά λάθος τα κάλλη της, μια και κάθε ημίγυμνη φωτογραφία της πληρώνεται αδρά, είναι το πρώην τοπ μόντελ και νυν σταρ του κινηματογράφου Mila Jovovich. Σε μεγάλο κατάστημα με ρούχα στο Beverly Hills, καθώς ψώνιζε με τον σύζύγό της Paul W.S. Anderson, η Μila τον φωτογράφισε να την κοιτά περιχαρής στο δοκιμαστήριο με τους πολλούς καθρέφτες, καθώς εκείνη στέκεται με τον στηθόδεσμο απέναντί του. Το ημίγυμνο είδωλό της αντανακλά παντού, η ίδια όμως δεν το είχε αντιληφθεί κι έτσι ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.


H Αγγλίδα ηθοποιός Michelle Keegan, πάλι, ήταν πιο άτυχη, αφού το λάθος την εξέθεσε εντελώς γυμνόστηθη στο twitter. Η φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό της χωρίς να το θέλει είναι τραβηγμένη ενώ βρίσκεται στην μπανιέρα της και καλυμμένη με αφρούς και (όπως είναι φυσικό) προκάλεσε άμεσο πανικό στα social media. Η ίδια πολύ σύντομα κατάλαβε την γκάφα της και έσβησε τη φωτογραφία από το προφίλ της, η ζημιά ωστόσο είχε γίνει, αφού είχε αναπαραχθεί εκατομμύρια φορές και έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες.


«Θύμα» της τεχνολογίας (ή μάλλον της απροσεξίας) ήταν άλλη μια θεά της showbiz, η AnnaLynne McCord. Η 24χρονη πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210» ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter, κροπαρισμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκαλύπτει το στήθος της, χωρίς όμως η ίδια να το έχει δει. Το αντιλήφθηκε γρήγορα και τη διέγραψε, αντικαθιστώντας τη με μια άλλη, λιγότερο αποκαλυπτική, αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς είχε ήδη «εξαπλωθεί» στο διαδίκτυο.


Το ωραιότερο… λάθος όλων των εποχών ωστόσο ήταν -κατά κοινή ομολογία- αυτό της Rosie Huntington Whiteley. Ο διάσημος άγγελος της Victoria’s Secret ανέβασε κατά λάθος στο twitter μια άκρως αποκαλυπτική πόζα της, φορώντας στρινγκ και διχτυωτή μπλούζα την οποία έβγαζε, αφήνοντας σε κοινή θέα το στήθος της. Αν και οι σέξι φωτογραφίσεις είναι η δουλειά της, η Rosie κατέβασε σχεδόν αμέσως την επίμαχη πόζα από το twitter.


Οσο για τον Justin Bieber; Το μόνο που δεν χρειαζόταν αυτόν τον καιρό είναι η αρνητική δημοσιότητα, αφού από αυτήν έχει άφθονη πλέον. Μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν απεικονίζοντάς τον να κάνει χρήση μαριχουάνας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Instagram μια φωτογραφία στην οποία δείχνει τα οπίσθιά του! Η φωτογραφία ανέβηκε κατά λάθος και ο Justin έσπευσε αμέσως να διορθώσει το λάθος του εξαφανίζοντάς την, οι φαν του όμως όχι μόνο πρόλαβαν να τη δουν, αλλά έκαναν και περίπου 3.000 χιλιάδες σχόλια, καθώς και πάνω από 15.000 likes!


Tα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν


Μια από τις πρώτες από γκάφα ανεβασμένες φωτογραφίες διασήμων σε κοινή θέα στο προφίλ τους είναι αυτή της Κιμ Καρντάσιαν, που όσος καιρός κι αν περάσει, ακόμη συζητείται. Το λάθος δεν το είχε κάνει η ίδια, αλλά ο σύντροφός της Kanye West, που την τράβηξε φωτογραφία να τρώει και την ανέβασε στο twitter. Το πρόβλημα ήταν πως η Κιμ ήταν ολόγυμνη και η φωτογραφία αποκάλυπτε τα εντυπωσιακά οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο.


Εννοείται ότι η Κιμ εξαφάνισε την αποκαλυπτική πόζα μόλις την είδε στο προφίλ της, το κακό όμως είχε ήδη γίνει, καθώς η φωτογραφία είχε διαρρεύσει παντού. Από τις πρώτες που την «πάτησαν» ήταν και η ηθοποιός Alison Pill, που ανέβασε στο twitter της γυμνόστηθη πόζα, φορώντας μόνο… τα μαύρα κοκάλινα γυαλιά της. Κατάλαβε αμέσως το λάθος της, διέγραψε τη φωτογραφία και στη συνέχεια δικαιολογήθηκε με ένα tweet: «Ναι. Αυτή η εικόνα ανέβηκε κατά λάθος!


Η επαφή μου με την τεχνολογία έχει περάσει, όπως φαίνεται, σε άλλο στάδιο. Δεν ξέρω πώς μια διαγραφή κατέληξε σε tweet. Ζητώ συγγνώμη!».


«Αθλητικές» πόζες και γρήγοροι φαν!


Εντός των συνόρων, το μεγαλύτερο σκάνδαλο ήταν οι φωτογραφίες της πρωταθλήτριας του στίβου στα 5.000 μέτρα Θεοδώρας Χατζή, που τάραξε δύο φορές τα νερά μέσα σε λίγους μήνες. Την πρώτη ανέβασε στον τοίχο της ολόγυμνες πόζες της μέσα στο μπάνιο, ενώ τη δεύτερη δημοσίευσε στο facebook φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται να μαγειρεύει σε σέξι πόζες, φορώντας ελάχιστα ρούχα.


Ολες οι πόζες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, και τις δύο φορές προκλήθηκε σάλος, και τις δύο φορές η ίδια δήλωσε ότι επρόκειτο για λάθος, πολλοί όμως ήταν εκείνοι που σχολίασαν (και τις δύο φορές) πως το… λάθος πρέπει να μπει σε εισαγωγικά.Ατυχη ήταν και η κούκλα Αγγελική Ηλιάδη, που ανέβασε κατά λάθος στον λογαριασμό της στο Instagram μια σέξι φωτογραφία της, την οποία γρήγορα έσβησε, οι φαν της όμως είχαν προλάβει να τη σώσουν στο δικό τους προφίλ, όπως εξάλλου και τα διαδικτυακά tabloid. Στη λίστα των άτυχων και η Ρούλα Κορομηλά, που ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία της να μιλά στο τηλέφωνο φορώντας ένα ροζ μπέιμπι ντολ και προκάλεσε… πανικό στο διαδίκτυο.
 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...